2777
2789
من خیلی رو اعصابمه ... افسردگی گرفتم حوصله هیچ کار ندارم افتادم تو خونه هیچ کار نمیکنم 😔هیچکسم درکم ...

جرقه رو اعصابته ؟ یا مگس پران؟ 

حق داری ولی با گذشت زمان بهتر میشه 

عزیزم عمل خودش سنگینه ممکنه به شبکیه چشم فشار بیاد 

بهترین راه همون عینک و لنز طبی هست

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
جرقه رو اعصابته ؟ یا مگس پران؟ حق داری ولی با گذشت زمان بهتر میشه عزیزم عمل خودش سنگینه ممکنه به شبک ...

هر دوش صبح ها مگس پرانم بیشتره بعد خوب میشه جرقه ولی میاد و میره روزی سی چهل بار میشه 

من همه عکس ها و کارهای لازمشو انجام میدم اگه ریسک داشته باشه انجام نمیدم ولی واقعا خسته شدم دوست دارم حداقل برای چندسالم که شده عینک نزنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوش صبح ها مگس پرانم بیشتره بعد خوب میشه جرقه ولی میاد و میره روزی سی چهل بار میشه من همه عکس ها ...

درکت می‌کنم خیلی تو مخه 

دقیقا جرقه ها ترسناک و تو مخ هستن 

ببین ریسکه اصلا انجام نده 

خیلیا بعد عمل چشم شون مگس پران گرفته  

نمیارزه چشمات بدتر بشه  

[QUOTE=363762012]درکت می‌کنم خیلی تو مخه  دقیقا جرقه ها ترسناک و تو مخ هستن  ببین ریسکه اصلا انجام نده&nb ...[/QUOTE

باید ببینم دکتر چی میگه خوب تحقیق میکنم اگه مشکلی نداشت بعد عمل میکنم

نه عزیزم من علایم دگ هم دارم اونا وحشت ایجاد کردن برام فعلا مگس پران و نقاط و اینجور چیزارو بیخیال ش ...

سلام عزیزم چه علائمی ؟😥😥😥 

من اگه چشمم به نور یا لامپ بخوره بازتاب شو میبینم 

🥴🥴

سلام اره اون علایمو منم دارم.خیلی خفیف کج بینی دارم نت چیزای خوبی نمیاره اصلا

خیلی بده 

عزیزم شاید از اعصاب باشه من یکی رو میشناختم میگفت کج بینی داشتم بعد یه مدت ک آرام شدم برطرف شد 

اینا همش از اعصاب 

نت هم چرت و پرته توجه نکن 

خیلی بده عزیزم شاید از اعصاب باشه من یکی رو میشناختم میگفت کج بینی داشتم بعد یه مدت ک آرام شدم برطرف ...

واقعا ؟ ی ماه پیش رفتم دکتر ولی کج بینی رو مطرح نکردم چون خفیفه و برام مهم نبود علایم لکه سیاه و نقاط سیاه که محو میشنو مطرح کردم دکتر گف از شبکیه میتونه باشه قطره ریخت  عکس او سی تی شبکیه گرف گف مشکل خاصی نداری 

ولی خب تا جایی که می‌دونم  عکس همه چیزو نشون میده حتی با معاینه هم  دکتر میتونه هرمشکلی باشه تشخیص بده الانم دیگه جرات ندارم دوباره برم دکتر 

واقعا ؟ ی ماه پیش رفتم دکتر ولی کج بینی رو مطرح نکردم چون خفیفه و برام مهم نبود علایم لکه سیاه و نقا ...

اره عزیزم از استیگمات هم میتونه باشه یا اعصاب 

عزیزم اگه چیزی بود دکتر همون موقع بهت میگفت 

شبکیه چشم درعرض یک ماه دچار مشکل نمیشه ک 

خیالت راحت با همون معاینه همه چی رو متوجه میشن 

من یه مدت فرش و دیوار لرزان میدیدم به دکتر هم نشون دادم گفت هیچی نیست مال استیگماتیک چشمته

اره عزیزم از استیگمات هم میتونه باشه یا اعصاب عزیزم اگه چیزی بود دکتر همون موقع بهت میگفت شبکیه چشم ...

پس بیخیالش بشم چون دکتر رفتنی این کج بینی رو داشتم اگه چیزی بود ذاتا باید مشخص میشد.

اره استیگمات خفیف رو دارم 

پس بیخیالش بشم چون دکتر رفتنی این کج بینی رو داشتم اگه چیزی بود ذاتا باید مشخص میشد.اره استیگمات خفی ...

اره دیگه اگه چیزی بود خود دکتر با معاینه کردن میگفت 

از همونه پس 

منم فرش و دیوار لرزون میبینم گاهی 🤦‍♀️🥴

نمیدونم چرا علایمامون تمومی نداره روز ب روز اضافی میشه

🫤🫤دقیقا 

لامصب هروز یه چیز جدید کشف میشه 

چقد هم شایع شده 

فک کنم عوارض گوشی هاست