2777
2789
اره مدلش همینجوریه هی کم و زیاد میشه 😁حذف ک نمیشه ولی به مرور عادت میکنی بهش من الان باهاشون بازی م ...

من گاهی فقط یه نقطه 

گاهی یه دایره کوچیک که وسطش خالیه

گاهی چندتا نقطه ریز پراکنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ده سالی بشه ولی جدیدا بیشتر شدا

اوه ده سال پس حسابی بهشون عادت کردی؟ 

اره میگن به مرور ممکنه زیاد بشه 

شمام گاهی چیزای مثل ستاره ریز میبینی ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اوه ده سال پس حسابی بهشون عادت کردی؟ اره میگن به مرور ممکنه زیاد بشه شمام گاهی چیزای مثل ستاره ریز م ...

نه دیگه ستاره بارون نمیشه😅

گوشه چشم‌منم گاهی جرقه میزد .بعد اینکه سال ۱۴۰۰ من دچار اب مروارید شدم و عمل کردم جرقه دیگه نمیزنه ولی مگس پرانش هست 

نه دیگه ستاره بارون نمیشه😅گوشه چشم‌منم گاهی جرقه میزد .بعد اینکه سال ۱۴۰۰ من دچار اب مروارید شدم و ...

😅خداروشکر 

خب خداروشکر که دیگه نمیزنه 

بعد عمل آب مروارید مشکل نزدیک بینی هم حل شد؟

نزدیک بهتر میبینم ولی دور را نهعینک باید بزنم

پس شما هنوز هم نزدیک بینی دارید 

نزدیک بین یعنی نزدیک خوب ببینی دور رو با عینک ببینی 

😅🥴ولی این مگس پرون ها گاهی تو مخ می‌رن 

مگس پران میدونی چیه ؟ یعنی دیدن نقاط سیاه و سفید ریز تو زمینه های سفید یا آسمون و جاهای پر نور لرزش ...

من گوشه چشمم چندتا نقطه هست ولی میلرزن و تکون میخورن سرجای خودشون 

میتونید ورزش های که سبک تر هستن انجام بدید مثل یوگا منظور از دکتر این بوده ک وزنه بیشتر از ۵ کیلویی ...

شما هم دارید چند وقته ؟ تو تاریکی وقتی چشماتون بسته هست هم میبینید؟ من اول کم بود الان داره زیاد میشه یک نور سفید از گوشه چشمم میاد و میره وقتی چشمام بستست هم میبینم .... ۵ بار تو این هفته معاینه شدم هیچی ندیدن ... یکی گقت شبکیت کشیده میشه جرقه میبینی اگه دیگه ندیدی یا بیناییتیهو کم شد یا هر اتفاقی سریع باید بیای اورژانس ... همینباعث میشه همیشه تو استرس باشه ادم 

شما هم دارید چند وقته ؟ تو تاریکی وقتی چشماتون بسته هست هم میبینید؟ من اول کم بود الان داره زیاد میش ...

مگس پران نزدیک دوساله دارم گاهی جرقه دارم البته من جرقه های میگرنی همراه سردرد هم دارم 

نه نگران نباشید این چیزا عادیه  من خیلیا رو میشناسم که بالا ده ساله مگس پران و جرقه دارن و شبکیه چشم شون سالمه  

استرس کم کنید بهتر میشه 

مگس پران نزدیک دوساله دارم گاهی جرقه دارم البته من جرقه های میگرنی همراه سردرد هم دارم نه نگران نباش ...

خداکنه زود خوب شه خیلی رو اعصابه خصوصا جرقش همش میترسی شبکیت پاره شه ..... من میخوام عمل کنم که عینک نزنم الان میترسم مشکلم بیشتر شه .... انشاا... که خوب بشیم از این درد هممون هم من هم شما هم بقیه🙏 ممنون که وقت میذاری با حوصله جواب میدی عزیزم 😘

خداکنه زود خوب شه خیلی رو اعصابه خصوصا جرقش همش میترسی شبکیت پاره شه ..... من میخوام عمل کنم که عینک ...

😅😅خوب شدن کامل ک نداریم ولی مطمئن باش بیشتر از اعصابه هرچی بیشتر بترسی بیشتر میبینی سعی کن استرس کم کنید 

جرقه های ما با جرقه های خطر ناک فرق داره 

اکثر کسایی ک مگس پران دارن جرقه هم دارند ولی شبکیه چشم شون مشکل نداره 

اینجا هم خیلیا گفتند ک پنج شیش ساله جرقه هم دارند ولی چشم شون سالمه 

در مورد عمل بگم من از چند تا فوق تخصص شبکیه ک تو امریکا درس خوندن سوال کردم گفتن این عمل ها همشون عوارض دارند مخصوصا کسایی ک مگس پران دارند بهتره عمل نکنند گفتن  اکثر دکترا بخاطر منافع مالی نمیان حقیقت رو بگن 

😅😅خوب شدن کامل ک نداریم ولی مطمئن باش بیشتر از اعصابه هرچی بیشتر بترسی بیشتر میبینی سعی کن استرس ک ...

من خیلی رو اعصابمه ... افسردگی گرفتم حوصله هیچ کار ندارم افتادم تو خونه هیچ کار نمیکنم 😔هیچکسم درکم نمیکنه که چقدر حالم بده ....من میخوام عمل کنم خسته شدم از عینک واقعا ۲۰ ساله عینک میزنم ...