2777
2789
عنوان

تشنج کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 46 پست
کسی بوده ینی که این مشکل رو بعد تشنج پیدا کرده باشه از بیمارات؟

من هر چی بیمار بوده تاخیرش یا حین زایمان بوده یا ارثی. یا اگه از تشنج بوده بازم وابسته به مغز بوده ینی با تب نبوده مشکلات مغزی میکروسفالی. سی پی و این جیزا. با تب خطر ناک نیست 

روانشناسی کودک
من هر چی بیمار بوده تاخیرش یا حین زایمان بوده یا ارثی. یا اگه از تشنج بوده بازم وابسته به مغز بوده ی ...

اهان خداروشکر خدا شفاشون بده انشالله من بچه دومم هست دخترم بچه ی اول کلا هیچ از بچه داری نفهمیدم و اصلا و ابدا انگار ن انگار بچه داشتم این دخترم خیلی ارومه و دختر خوبیه و از نظر دل درد و نحابیدن های نوزادی ب هیج وجه اذیتم نکرد فقط یکی این تشنجش که اونم نمیدونم سهل انگاری خودم بود یا اینکه ن میخاست این اتفاق بیفته و یکی از نوزادی مشکوک ب تیرویید کم کار شد و تحت نظر بود تا الان و خداروشکر ب قرص نیاز نشد ولی من مردم یکی هم تا ۱۱ ماهگی مجرای اشکش تنگ بود یکی هم با خوردن قطره دوبار تا خفگی رفت 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تا ۷سالگی به من گفت الان بچت چند سالشه و همون یکبار تشنج کرد؟ و علتش تبش چی بود 

الان۹سالشه 

آره خداروشکر دیگه تشنج نکرد ولی تواین چندسال هروقت تب میکرد جون و تنم میلرزید تا خوب بشه 

همون موقع یه ویروسی اومده بودکه بچه ها تب بی نشونه میکردنیعنی پسرم اصلا داغ نبود من فقط از بی‌حالیش میفهمیدم تب داره ولی وقتی درجه میذاشتم میدیدم تبش بالاست!!!

تقریبا اون یک هفته ایکه من بیمارستان بودم بیمارستان پربوداز بچه هایی که همینطور تشنج کرده بودن

الان تیروییدش تنظیمه؟

اره خداروشکر اولش ۱۰ بود اخرش شد ۳/۹۴ ولی t4 نرمال بود 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
الان۹سالشه  آره خداروشکر دیگه تشنج نکرد ولی تواین چندسال هروقت تب میکرد جون و تنم میلرزید تا خ ...

وای ینی بدنش داغ نبود؟

الان۹سالشه  آره خداروشکر دیگه تشنج نکرد ولی تواین چندسال هروقت تب میکرد جون و تنم میلرزید تا خ ...

من که تا اونموقع که این ۷سالش بشه من مردم  میگم من اونقدر سوال از دکتر میپرسم که خودم خجالت میکشم فکر میکنم بیمار شدم خودم  

اتفاقا این پسر منهم چند بار تو نوزادی آزمایش تیرویید داد همش مشکوک‌میشد!

هرچی سوال میپرسم بازم میام خونه ی عالمه دیگ پیش میاد سوال و مینویسم الان گفته یک سال دیگ بیارش موندم با سوالای بی جواب

خیلی کم ولی بی حال میشد!! مثل بچه تب دار ولی دمای بدنش زیاد نبو

چقدر سخت فقط دعا کن برام 

این از دیروز تا الان پیشنویس گوشیمه

چقدر سخت فقط دعا کن برام 

خدا کمکت کنه من چون این روزهارو گذروندم باگوشت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌استخونم درکت میکنم 

راستی دعای نور حضرت زهرا تو مفاتیح هست اونم خیلی خوبه برای تب سفارش شدهمندهمیشه میخونم وقتی بچه هام تب میکنن