2777
2789
عنوان

تشنج کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 46 پست
سابقه ی تشنج داره 

اره دیازپام رو دکتر مغز و اعصاب داده حین تب بالای ۳۷/۸بدم بهش اره احمقم خواب ک هست بیدارش نمیکنم تو این یک روز دماش از ۳۷/۸بالاتر نرفته همش رو شیاف زدم ۴دفعشو خواب بوده چون 😑😑

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
خبر مرگم خوابم برد ساعت ۷ونیم غروب شیاف زدم به دخترم از دیشب دارم هر ۴ساعت میزنم بعد یادم نمیاد امشب ...

بخاطر تب تشنج کنه که خودش خود بخود بحال عادی برنمیگرده که!!!

خیالت راحت باشه تشنج نکرده!!!

پسر من تشنج کرد سریع رسوندیمش در مونگاه اونجا زودی دیاز پام زدن تا تشنجش قطع شد بعد سرم وصل کردن و‌باآمبولانس فرستادنمون بیمارستان کودکان تازه اونجاکه رسیدیم پرستاره گفت تب بچت۳۹!!!

فکر کن تازه باکلی دارو!!!

خیالت راحت احتمالا داره تبش قطع میشه که بدون شیاف دماش پایین اومده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بی اهمیت نگو خودمو کشتم برا این بچه از دیشب ساعت ۵ صب بیدارم خودم نمیدونم اصلا چیشد خوابم برد قص ...

عزیزم نمیخوام بترسی بچت تشنج کرده قبلا میگی بعد زیر سینه در حال شیر خوابت رفته بچه ای که تشنج داشته اگه یه لحطه اکسیژن به مغزش نرسه یا زیر سینه در حین شیر نفسش بگیره براش بشدت خطر ناکه .اگه ۱۸ ماهش شده از شیر بگیرش زودتر .در ضمن به جای استا و دیاز مام تب که ۱۲ ساعت ادامه داره ببر ازمایش . من دشمنت نیستم من کارم با بچه های تاخیریه. میدونی ینی جی اکثرا فلج مغزی تاخیر تکاملی تاخیر گفتاره خیلیاشون از سحل انگاری اینجوری ش ن و دوست ندارم بچه ای خدای نکرده از بی احتیاطی جیزیش بشه واسه همین تند گفتم

روانشناسی کودک
بخاطر تب تشنج کنه که خودش خود بخود بحال عادی برنمیگرده که!!! خیالت راحت باشه تشنج نکرده!!! پسر من ...

واااای 😭😭😭 خیالمو راحت کردی گفتم نکنه دماش رفته بالا تشنج کرده و خنک شده نمیدونم کجا شنیدم تب ک بالا بره چون مغز میخاد بدن رو خنک کنه تشنج رخ میده 😔 بنظرت خیلی ضرر داره برای دمای ۳۷/۵ و ۳۷/۸شیاف میزارم دکترش ک هر بار میکم نمیگه نزار بخدا

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
عزیزم نمیخوام بترسی بچت تشنج کرده قبلا میگی بعد زیر سینه در حال شیر خوابت رفته بچه ای که تشنج داشته ...

عزیزمی اخه بردمش دکتر گفت تا ۳ روز تب طبیعیه و احتمالا چون بچت علائم نداره ویروسیه و انتی بیوتیک هم نداد اره شایدم بدون استرس بودم خوابم برده چون با دمای ۳۷ خوابید کنارم و شیرش دادم وگرنه مواقعی ک داغ میشه اول خودم از ترس شروع میکنم لرزیدن و محاله من با اون دما کنارش خوابم ببره در کل میگم که نمیدونم چیشد خوابیدم

عزیزمی اخه بردمش دکتر گفت تا ۳ روز تب طبیعیه و احتمالا چون بچت علائم نداره ویروسیه و انتی بیوتیک هم ...

اشکال نداره فک کردم ازون مامانای بیخیالی که خدارو شکر نیستی. 

روانشناسی کودک
عزیزم نمیخوام بترسی بچت تشنج کرده قبلا میگی بعد زیر سینه در حال شیر خوابت رفته بچه ای که تشنج داشته ...

کسی بوده ینی که این مشکل رو بعد تشنج پیدا کرده باشه از بیمارات؟

شیاف استامینوفن میذاری؟؟ چند وقتشه؟

اره ۱۵ماه و نیم 

شیاف استامینوفن میذاری؟؟ چند وقتشه؟

الان ک ۱۵ ونیمه 

۸ماهش هم بود تشنج کرد تو بیمارستان کلا شیاف میزدم پرستارا ک چیزی نمیگفتن فقط با این تفاوت ک دماش بالا بود اونموقع

الان ک ۱۵ ونیمه  ۸ماهش هم بود تشنج کرد تو بیمارستان کلا شیاف میزدم پرستارا ک چیزی نمیگفتن فقط ...

نه عیب نداره  چاره ای نداریم دیگه مخصوصا که سابقه تشنج دارن

منم پسرم اونموقع یکسال و نیمش بود که تشنج ک د تو بیمارستان شیاف میذاشتم چون استامینوفن نمیخوردپرستارها فقط بهم میگفتن زیاد شیاف بذاری اسهال میشه !!! نمیگفتن ضرر داره!!!

اتفاقاً استامینوفن و..... معدشون رو بهم میریزه! نه

دمتر بمن گفته بود تا۶سالگی موقع تب بااستامینوفت باید نصف قرص دیازپام هم بدی 

ان شالله بزودی زود خدا عافیت کامل و عاجل بده ودیگه تب نکنه

نه عیب نداره  چاره ای نداریم دیگه مخصوصا که سابقه تشنج دارن منم پسرم اونموقع یکسال و نیمش بود ...

دقیقا تا ۷سالگی به من گفت الان بچت چند سالشه و همون یکبار تشنج کرد؟ و علتش تبش چی بود