2777
2789
عنوان

تشنج کودک

2182 بازدید | 46 پست

توروخدا هرکس تجربه داره بیاد سوال دارم

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
تو بابد بگی من راهنماییت کنم. 

اگه بچه تب داشته باشه تشنج کنه بعد تشنج دماش هنوز بالا میمونه یا میاد پایین؟

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه سابقه تشنجش برای تب بوده اصلا نترس خطرناک نیست یا امکان عودش کمه. دوم اینکه بچه ای که تب کرده حتما لباس یدونه و پتو نداشته باشه اصلا نخواب. پاشویه بده و اگه تبش تا صبح ادامه داشت ببر ازمایش که اگه از عفونته درمان شه از ویروسم کنترل شه. اگه دکتر دیازپام داده تب به ۳۸ رسید دیازپام و استفاده کن 

روانشناسی کودک

خبر مرگم خوابم برد ساعت ۷ونیم غروب شیاف زدم به دخترم از دیشب دارم هر ۴ساعت میزنم بعد یادم نمیاد امشب ۱۲ ونیم خوابم برد یا زودتر داشتم شیرش میدادم قبل شیر دادن دماش رو گرفتم دیدم ۳۷ گفتم شیرش بدم بخابه دوباره میگیرم اگ بالا بود شیاف میزارم خوابم برد ۲ و رب بیدار شدم به سینم نق نق میکرد و شیر میخورد حالا نمیدونم از وقتی خوابم برده لبش به سینم بوده یا ن کلی گرم بود منم از ترس تا بیدار شدم دیدم احساس گرما دارم شیاف رو زدم حالا دارم سکته میکنم برای اینکه نکنه تو خواب تشنج کرده من حالیم نشده و دماش اومده پایین 

و اینکه چرا حماقت کردم دما رو نگرفته شیاف زدم😐😐😐😐

نه بالا میمونه. 

مطمئنی اینو ؟ببخشید

چی شده ؟ بچه ات بهتر نشد؟ دماش چنده الان؟

چرا خداروشکر انگار بهتره از دیروز ۵ صب ۱۰ صب ۳ظهر ۷ونیم غروب شیاف زدم بهش،و کلا یکبار دیازپام چوم دماش تا ۳۷/۸رفت 

خیلی بی اهمیتی . عزیزم مادری از خوابت بزن ناراحت نشد صورتتو بشور برق و روشن بزار گوشیم بزار رو ساعت از شوهرتم کمک بخواه . بیدار بمون در ضمن از دیشب یسره شیاف و استامینوفن... میدونی اینا ضررش بیشتره همین جوری با هر  گرم شدنی داری میزنی به بچه بی گناه. دمای خونت و اول کنترل کن بالا نباشه. 

روانشناسی کودک
چرا خداروشکر انگار بهتره از دیروز ۵ صب ۱۰ صب ۳ظهر ۷ونیم غروب شیاف زدم بهش،و کلا یکبار دیازپام چوم دم ...

آفرین عزیزم

فقط تب رو کنترل کن

خوب میشه حتما،خیلی امروز به فکرت بودم

خدا رو شکر

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خیلی بی اهمیتی . عزیزم مادری از خوابت بزن ناراحت نشد صورتتو بشور برق و روشن بزار گوشیم بزار رو ساعت ...

وای بی اهمیت نگو خودمو کشتم برا این بچه از دیشب ساعت ۵ صب بیدارم خودم نمیدونم اصلا چیشد خوابم برد قصد خوابیدن ک نداشتم ب سینم بود داشت شیر میخورد منتظر بودن خوابش ببره ک دوباره دماش رو بگیرم قبل شیر دادن هم گرفتم دماش رو ۳۷ بود 

و اینکه هر ۴ساعت استا دادن ضرری نداره زیر ۴ساعت خطر مسمومیت هست تو ۲۴ ساعت ۵ بار زدم

آفرین عزیزم فقط تب رو کنترل کن خوب میشه حتما،خیلی امروز به فکرت بودم خدا رو شکر

عزیزمی