2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پسرا حرف زیاد میزنن خوب هم بلدن حرف بزنن نباید وابسته شد .میگذره ..

من وابسته شدم.دعام کن عزیزم از این شرایط بتونم به سلامتی عبور کنم.من خیلی احساسی و عاطفی هستم.شاید این رو از رفتارم فهمید و دید  و زود تموم کرد ماحرارو.تا بیشتر ضربه نخورم   

قبلا تو 18سالگی هم به یکی علاقه مند شدم و بعد مشغول دانشگاه شدم.اون در حد نگاه به هم بود فقط .

خب پس اولی بوده واسه همین واست سخت شده تا ی مدت عادیه ک گریه کنی بغض کنی بری تو خودت بری تو فکر یهو وسط خنده هات حتی یادت بیاد اونو! ولی ببین ب این فک کن قبل اینک اون بیاد اصن میدونسی همچین آدمی وجود داره یا تو همون ۱۸ سالگی هم ک ب یکی دیگ در حد نگاه دل بسته بودی میدونسی بعدش به یکی دیگ دل میبندی؟نه! میخام بگم این نشد یکی دیگ یکی خیلی بهتر از اون از همه جهت.من کسی ک چن سال عاشقش بودم عقد کرد تاپیک زدم چن روز پیش ولییییی فق دو روز اشک ریختم بعدش ب خودم گفتم حتی بهش فکر هم نکن نمیگم بی ارزشه چون ی زمانی انتخابم بوده اما این نشد یکی بهتر😊رویا پردازیاتو فعلا با ی آدم خیالی انجام بده ک کاملا مطابق میلته بهتر میشی کم کم 

خب پس اولی بوده واسه همین واست سخت شده تا ی مدت عادیه ک گریه کنی بغض کنی بری تو خودت بری تو فکر یهو ...

چقدر خوب نوشتین گلم.کمی دیگه بهم نصیحت میکنید.امکاری دلم آروم شدش یهویی.خدا خبرت بده عزیزم.انشاالله بهترین ها براتون بیفته هم شما و هم خانم یلدا

چقدر خوب نوشتین گلم.کمی دیگه بهم نصیحت میکنید.امکاری دلم آروم شدش یهویی.خدا خبرت بده عزیزم.انشاالله ...

فدات شم چون خودم این روزا رو تجربه کردم میدونم حالتو و میدونم میتونی سرحال شی بهتر و قوی تر از قبل بلندشی،ببین هرفردی ک تو رو یادش میندازه پاک کن اگ عکسی شماره ای پیامی کلا هرچی داری پاک کن حتی اگ فک میکنی خوبه شمارتم عوض کن یه خط جدید بذار یه زندگی جدید شروع کن الانا اصن فک کن نبوده همچین کسی تو زندگیت،من چون تجربه اولم نبود و بازم تجربه جدایی داشتم قبلا با خودم میگم چقد الکی گریه کردم مثلا همون ۱۸ سالگی با کسی بودم ک الان دیگ خندم میگیره اون زمان میخاسم باش ازدواج کنم،این روزا میگذره فق قوی باش خیلی قوی اینم ی تجربه شد ،اتفاقا خوبه ک آدم با تجربه و قوی باشه،گریه هاتو بکن بغضاتو بکن ولی دیگ تهش یه هفته دیگ.بعدش تو برگه واسه خودت مشخصات خوبه کسی ک میخای رو بنویس ی جورایی جذب هم میشه بعدش واسه خودت رویابافی کن تا آخرشم برو هیچ اشکالی هم نداره در ضمن هم حالت خوبه هم وابسته نشدی ب کسی

فدات شم چون خودم این روزا رو تجربه کردم میدونم حالتو و میدونم میتونی سرحال شی بهتر و قوی تر از قبل ب ...

ممنون از شما گلم.چقدخوبین.دعا کنین منو.من خیلی ساده و احساسی هستم.انشااللع قوی بشم و بتونم روی پای خودم وایسم