2777
2789

سلام عزیزم.

مبارک باشه. ان شا الله به سلامتی و عاقبت به خیزی و عافیت زایمان می کنی. دختر ه یا پسر؟ 

منم تاریخ زدن ۲۵ آبان. اما کمر درد امونم رو بریده. فلج شدم انگار. 

کدوم شهرید؟

دختر که داشته باشی / مادر تر می شوی/ دختر که داشته باشی/ خوشبخت تر
سلام عزیزم. مبارک باشه. ان شا الله به سلامتی و عاقبت به خیزی و عافیت زایمان می کنی. دختر ه یا پسر؟& ...

ممنون عزیزم دختره البته یه دختر ۲۰ ماهه هم دارم همیشه آرزوم‌یوذ دوتا دختر داشته باشم چون خواهر ندارم 

منم ۱۷ ابان زده ولی چون سزارینم‌گفت میشه سوم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم. مبارک باشه. ان شا الله به سلامتی و عاقبت به خیزی و عافیت زایمان می کنی. دختر ه یا پسر؟& ...

کمردرد طبیعیه حتما نی نی درشته 🥰

به سلامتی باشه

عزیزم به سلامتی چه خوببب🌷❤ خدا حفظشون کنه. منم یک دختر گل ۹ ساله دارم و اینم دختر گل دوممه. دکتر ایناتون خوب هستند؟ نگران نباش ان شا الله به سلامت زایمان می کنی. کارهات رو کردی؟ کمک داری؟ برنامه ریزی ها؟

سزارینی؟ 

ببین ترسو تر از من هییییییشکه نیستا ..ینی مثه چی از زایمان میترسیدم..ماه اخر از ترس خواب نداشتم ..با گریه رفتم بیمارستان ..شانسم وزن بچه بالا بود گفتن سزارین کن ..باز عزای سزارین گرفتم با هزار ترس و لرز رفتم اتاق عمل ..ساعت پنج و چهلو پنج دقیقه منو خابوندن رو تخت..امپولشو ک اصلا نفهمیدم چطور زد تو کمرم ..ساعت پنج و پنجاه دقیقه دست ب کار شدن ..ساعت شیش و پنج دقیقه صدای بچه اومد ..اصلاااااا متوجه نشدم‌چطوز شکممو برش زدن و دوختن ..اصلا باور نمیشد ب همین راحتی زایمان کردم..

بعدشم ک بردنم ریکاوری ..وقتیم رفتم تو بخش بی دروغ فقط موقعی ک گفتن از تخت بیا پایین راه برو یکم سختم بود وگرنه خدایش زایمانم عالی بود ..بعدشم تا سه روز خابیدن و بلند شدنم یکم سختم بود ولی قابل تحمل بود برام .فقط شیاف میزدم 

کمردرد طبیعیه حتما نی نی درشته 🥰 به سلامتی باشه

قربونت عزیزم. ان شا الله وزنش خوب باشه. نه تا اینجا معمولی بود. دکتر می گفت بد نیست. حالا دیگه ان شا الله ده روز دیگه باید برم ببینم چرخیده یا نه دیگه وزنش رو بده.چند روزه اینجوری شدم.

عزیزم به سلامتی چه خوببب🌷❤ خدا حفظشون کنه. منم یک دختر گل ۹ ساله دارم و اینم دختر گل دوممه. دکتر ای ...

به سلامتی عزیزم ان شالله دکترم بد نیست خیلی باهاش اوکی نیستم ولی دیگه همینه دیگه نه والا کاری نکردم کلی ام دلشوره دارم و اضطراب 

سزارینی؟  ببین ترسو تر از من هییییییشکه نیستا ..ینی مثه چی از زایمان میترسیدم..ماه اخر از ترس ...

منم دفعه پیش موقع راه رفتن اذیت شدم خیلی ولی در کل این سری خیلی میترسم خیلی استرس دارم دیشب همش کابوس میدیدم

دعا کن صحیح و‌سالم به دنیا بیاد 

منم دفعه پیش موقع راه رفتن اذیت شدم خیلی ولی در کل این سری خیلی میترسم خیلی استرس دارم دیشب همش کابو ...

الهی عزیزم ان شا الله صحیح و سالم می آد بغلت نگران نباش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792