baran8900 مدیر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 عنوان لیزر بدن | مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 49 پست سلام بچه ها لیزر بیکینی و زیر بغل ضرر داره من دست و پامو میرم ولی واسه دو تا جا میترسم وکس هم میکنم موقع دراومدن موهام خیلی زبر و سیاه درمیاد چیکار کنم خودم خیلی وسواس دارم 1401/07/12 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 جدی چه خوب واقعا خیلی خوب ولی من میترسم ترسي وجود نداره ك خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ro34 عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2686 نه اصلا اسم ليزرت چي بود؟الان ميري براي شارژ؟ كم بود بودي از اول يا ضخيم بود؟
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 الان دیگه در نمیاد توو اين ٢ سال نه برگشت نداشت خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
baran8900 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 دايود چند جلسه برات طول کشید دست و پاهات الان دیگه مو نداره من میرم ولی رو پاهام نقطه های مشکی هست برای شما هم همین طوری میشه
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 اسم ليزرت چي بود؟الان ميري براي شارژ؟ كم بود بودي از اول يا ضخيم بود؟ اسمشو يادم نمياد ٩ جلسه رفتم بعدش ٦ ماه بعد رفتمباردار شدمبعد زايمانمم يبار رفتم براي شارژ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
baran8900 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 ترسي وجود نداره ك خیالم راحت شد اینجوری که گفتی دو سال پیش و اینکه برای بارداریت مشکلی پیش نیومد من بیشتر برای اینکه بعدا برای بچه دار شدن مشکل داشته باشم ترسیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 چند جلسه برات طول کشید دست و پاهات الان دیگه مو نداره من میرم ولی رو پاهام نقطه های مشکی هست برای شم ... در اصل ٨ جلسسمن ٩ جلسه رفتم الان موهايي كه در مياد بي رنگ و كركي و نرمه كه ديده نميشه و منافذش بسته شده خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 خیالم راحت شد اینجوری که گفتی دو سال پیش و اینکه برای بارداریت مشکلی پیش نیومد من بیشتر برای اینکه ب ... نه بابا من بعدش باردار شدم مشكليم پيش نيومد خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
baran8900 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 در اصل ٨ جلسس من ٩ جلسه رفتم الان موهايي كه در مياد بي رنگ و كركي و نرمه كه ديده نميشه و منا ... این مشکی های رو پوستم برای اینکه منافذ پوستم هنوز بازه
baran8900 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 نه بابا من بعدش باردار شدم مشكليم پيش نيومد خداروشکر پس این جلسه برای بیکینی و زیر بغلم میرم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 این مشکی های رو پوستم برای اینکه منافذ پوستم هنوز بازه اره اوايلش هنوز بازه بعدش كه مويي رشد نكنه بسته ميشه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123829 خداروشکر پس این جلسه برای بیکینی و زیر بغلم میرم اره عزيزم حتما بروخيلي خوبهمخصوصا توو بارداري كه كاملا راحت بودم خدا پدر مادر اوني كه بهم پيشنهاد كردم برم بيامرزه😅 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
baran8900 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 295 اره عزيزم حتما برو خيلي خوبه مخصوصا توو بارداري كه كاملا راحت بودم خدا پدر مادر اوني كه بهم پيشنها ... 🤣🤣