2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست
شارژ هاتون چند ماهست

دفه اولي كه براي شارژ رفتم ٦ ماه

الان ١ سال

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا چه ضرری همه میرن خودمم میرم ولی خب ادم خجالت میکشه 😁

ببخشید این سوال رو میپرسم، چون خودم تو فکرم که برم ولی سر این مسئله نمیدونم چیکار کنم. 

واسه قسمت بیکینی شنیدم درد داره. شما چیکار کردین که دردش کمتر شد؟ اون قسمت رو چطور با ژیلت میزدین؟ اذیت نمی شدین؟ 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
رنگ پوستتون چیه؟

سفيد پوستم گلم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ببخشید این سوال رو میپرسم، چون خودم تو فکرم که برم ولی سر این مسئله نمیدونم چیکار کنم.  واسه ق ...

نه درد نداره دردش کمه قابل تحمله ارع اول با ژیلت شیو میکنی بعد میری لیزر 

در کل نرین من دو جلسه رفتم فک کردم زگیل در آوردم کلی خرج آزمایش و پاپ اسمیر کردم که مطمن شدم نیست که نبود اما به اون استرسش نمی ارزید اکثر دوستای من بهترین جاو گرونترین رفتن باور کنین زگیل تناسلی خیلی شایعه شده وقتی آنقدر خودتون رعایت میگید بخاطر یه پ ش م خودتونو آنقدر به استرس نندازیذ اگر بدونید که من تا جواب آزمایش ام بیاد چی کشیذم

پسر عسلم رهام مامان

در کل نرین من دو جلسه رفتم فک کردم زگیل در آوردم کلی خرج آزمایش و پاپ اسمیر کردم که مطمن شدم نیست که ...

مگه جای مطمئن نرفتی 

من جایی که میرم دستگاه رو جلوی خودم استریل میکنن

واسه من سردستگاه رو سلفون میکشه 

هر کاری کنن تو این دوسال خیلی خیلی زیاد شده قبلا از هر ده نفر دو نفر داشت الان از هر ده نفر 5الی شیش نفر دارن همه اون کسااییم که اینکارو انجام میدن به هر حال الکل اینا میزنن اما واقعا مشخص نیست چطوری به هر حال سرایتش خیلی شدیدع 

پسر عسلم رهام مامان

ببخشید این سوال رو میپرسم، چون خودم تو فکرم که برم ولی سر این مسئله نمیدونم چیکار کنم.  واسه ق ...

ببین من دو جلسه رفتم ولی بعدش ترسیدم مشکل پیش بیاد به خاطر این که رنگدانه اونجا بیشترن درد داره ولی قابل تحمل هست اصلا پماد و اینا نزن تاثیر رو کمتر می‌کنه کلا چند دقیقه طول نمی کشه و جلسات بعد دردش کمتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792