2777
2789
عنوان

خسته شدم

444 بازدید | 25 پست

بچه ها از همه جی بریدم 

بخاطر این اضافه وزن لعنتی ۴ سال از بهترین سال‌های عمرم رو نابود کردم 

۳۵ کیلو اصافه وزن دارم و عرضه کم کردنش هم ندارمممممم😭😭😭😭

انواع و اقسام دکتر و رژیم امتحان کردم ولی تا اراده نباشه نمیشه

نمیدونم دیگه چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم😭😭

شما ی چی بگین آروم شم 

حتی شوهرمم صداش دراومده

قدم ۱۷۲

وزنم ۱۰۶

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رژیم سخت نگیر. هر هفته دو قاشق دو لقمه از غذاتو کم کن. اینطوری کم کم وزن کم میکنی بهت فشار نمیاد. کم ...

خیلی سخته... تا ی شیرینی میبینم بدنم انگار مثل معتادا فقط میخواد بخوره 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
قدت عالیههههه خوشبحالت  من قدم ۱۶۰  وزنم ۷۸😭😭😭

شما هنوز هم خوبی 

ببین ی نصیحت میکنم حتما گوش کن

نزار اضافه وزنت به بالای ۲۰ کیلو برسه ... اون موقع نمیتونی و خیلی سخت میشه کم کردنش .. 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
از خدا کمک بخواه فقط خودش میتونه بهت اراده بده خیلی زود نتیجه میگیری فقط یقین داشته باش و خالصانه بخ ...

چقدر حرفت آرومم کرد ..‌ مرسی واقعا

حس میکنم از خدا دور شدم😔

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
شما هنوز هم خوبی  ببین ی نصیحت میکنم حتما گوش کن نزار اضافه وزنت به بالای ۲۰ کیلو برسه ... او ...

من قبلا ۹۷ کیلو بودم بعد رژیم گرفتم تو ۳ ماه ۲۰کیلو کم کردم تقریبا ب ۷۰ رسیدم الان دوباره دارم چاق میشم😭تقریبا ۴ساله ک کم کردم و دوباره دارم پر خوری میکنم

من قبلا ۹۷ کیلو بودم بعد رژیم گرفتم تو ۳ ماه ۲۰کیلو کم کردم تقریبا ب ۷۰ رسیدم الان دوباره دارم چاق م ...

حیفه.. ببین الان میتونی کم کنی .. ولی نزار بیشتر بشه ... خیلی سخت میشه خیلییییی

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤