2777
2789

سلام من پشت کنکوری ام 18 سالمه 

جدیدا برام دوتا خواستگار پیدا شده 

از یه طرف داداشم هی دخالت میکنه میگه به مامان بابام بدین بره 

از یه طرف دیگه مامانم مخالفه میگ درس بخونه یکاره ای بشه بعد ازدواج کنه 

خودمم تو سنی ام که واقعا نیاز عاطفی دارم(فقط عاطفی) ولی هی خودمو مشغول میکنم بهش فکر نکنم 

چون تا حالا هم دوست پسر نداشتم 

ولی بخاطر مشکلات زندگی مامان بابام خیلییییی دید منفی دارم به ازدواج دارم و دست خودم نیست 

احساس میکنم ازدواج کنم از همه چییی منع میشم و باید بشینم تو خونه همش 

تو درس خوندن یکم تنبلی میکنم بخاطر همین بهونه شده دستشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خاستگارات از نظرت اوکین ازدواج کن 

ولی فقط به خاطر نیاز عاطفی نه اصلا این کارو نکن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

زوده بابا درستو بخون مستقل شو عشق و حال کن چخبره از الان خودتو درگیر مشکلات زناشویی کنی

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

درست رو بخون و آینده ات رو بساز، شوهر غول چراغ جادو نیست، اگر اونی که میخای از آب در نیاد کلا باختی و یک عمر یا باید دعوا کنی یا حسرت بکشی که چرا اینقدر زود ازدواج کردی

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
تنبلی نکن  درست فکر میکنی با ازدواج از همه چیز منع میشی مخصوصا که زود میخوای ازدواج کنی  ...

آخه یه مشکل دیگه هم دارم 

احساس میکنم اصلا آدم کاملی نیستم نه از لحاظ ظاهر نه هیچی اعتماد بنفس ندارم

اگه خاستگارات از نظرت اوکین ازدواج کن  ولی فقط به خاطر نیاز عاطفی نه اصلا این کارو نکن

واقعا تو سنی ام که دلم میخواد یکی باشه دوسم داشته باشه بهم محبت کنه ولی مامانم میگ میگذره بخاطر سنته 

چون تا پارسال یادم نمیاد اینجور بوده باشم 

از وقتی 18 سالم شده خیلی شدید شده

دقیقا از همینم میترسم 

بجای ترسیدن برای خودت هدفی معین کن و اون رو دنبال کن،من یکی هرگز نمی‌پذیرم که خونواده ام فلان بودن و ال بودن نتونستم درس بخونم، از دوستان دوره دبیرستانم یه کسایی رتبه برتر شدن که حتی ثانیه ای دووم نمیاری توی خونشون زندگی کنی... من معنی واقعی خواستن توانستن است رو در اینها دیدم 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖