2777
2789
عنوان

ازواج یا...

544 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من ۱۹سالمه و خب بابام نزاشت برم دانشگاه و شرایط خیلی بهم ریخته ای دارم بنظرتون ازدواج کنم تو این سن؟یا تحمل کنم آخه سر کار هم نمیزارن برم که اگر چیزی دلم خاست بتونم بخرم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز زوده،ازدواج راه خلاصی نیست مخصوصااگه درست نباشه،پاتو تویه کفش کن،وشروع کن‌به درس خوندن

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

نه عزيزم الان وقت ازدواج نيست

صبر كن و سعي كن شرايطو درست كني

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

زوده بابا 

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

منم شوعرم نمیذاشت برم دانشگاه نزدیک یه ماه گریه و زاری و اگه نذاری طلاق میگیرم و ... تا راضی شد برم.

به خودشم گفتم هیچ وقت به خاطر اون روزا نمیبخشمش.

خیلی چیزای طبیعی و اولیه امو با گریه و زاری و التماس به دست آورذم😑