2821
2789
عنوان

ازواج یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست
مشکل اینه من ۲تا ابجی بزرگ دارم بعلاوه مامانم ۳تاشون خیاطی بودن رشته هاشون حالم بهم میخوره دیگه😂💔

برو کاشت ناخن وو... یادبگیر، مستقل شو 

غیر این راهی ب نظرم نمیرسه دیگه

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره کاشت پولش حرومه چون نماز نمیخونن😑

عجب 

خب کار دیگه 

بعدم نماز نخوندن بقیه چ ربطی دارع ب شما😐😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

پیشنهاد میکنم اگر شرایطشو نداری ن ازدواج کن زود و الکی ن تحصیل فعلا ب جاش فقط کتلب بخوننننننن کتاب غیر درسی  کتاب روانشناسی و شخصیتتو بساز اینجوری یا تو ازدواجت موفق میشی یا ممکنه بتونی خانوادتو راضی کنی برا تحصیل.  

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
پیشنهاد میکنم اگر شرایطشو نداری ن ازدواج کن زود و الکی ن تحصیل فعلا ب جاش فقط کتلب بخوننننننن کتاب غ ...

من انقدر افسرده شدم ک هیچ حالی ندارم من بابام نمیزاره حتی کتاب بخرم میکه پول دور ریختنه همه چی بستس نمیتونم برم عضو کتابخونه بشم 

من انقدر افسرده شدم ک هیچ حالی ندارم من بابام نمیزاره حتی کتاب بخرم میکه پول دور ریختنه همه چی بستس ...

کتاب از نت دان کن 

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
2824
2823
2791
2779
2792