سلام دوستان من ۱۹سالمه و خب بابام نزاشت برم دانشگاه و شرایط خیلی بهم ریخته ای دارم بنظرتون ازدواج کنم تو این سن؟یا تحمل کنم آخه سر کار هم نمیزارن برم که اگر چیزی دلم خاست بتونم بخرم🥲
پیشنهاد میکنم اگر شرایطشو نداری ن ازدواج کن زود و الکی ن تحصیل فعلا ب جاش فقط کتلب بخوننننننن کتاب غیر درسی کتاب روانشناسی و شخصیتتو بساز اینجوری یا تو ازدواجت موفق میشی یا ممکنه بتونی خانوادتو راضی کنی برا تحصیل.
۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم برام گزارش زدی فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ )
من انقدر افسرده شدم ک هیچ حالی ندارم من بابام نمیزاره حتی کتاب بخرم میکه پول دور ریختنه همه چی بستس ...
کتاب از نت دان کن
۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم برام گزارش زدی فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ )