2777
2789
عنوان

عشوه اومدن دختر همکلاس جلو عشق من

490 بازدید | 22 پست

سلام خانما

ی دختری هستش تو کلاس ما ک جلو عشقم خیلی عشوه و ناز میاد حالا نمیگم چ کلاسی هستش ب دلایلی❤️

میدونه ما دوستیم ولی ببخشید حالت خیلی تحریک آمیز صحبت میکنه

چیکار کنم بنظرتون 

خیلی حرص میخورم

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارش کن 

داشت حرف میزد تند جوابشو بده کرکاش بریزه حساب کار دستش میاد

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
هیچ کاری نکن عشقت اگه تورو بخاد نمیره با اون

اخه نمیشه عزیزم لحنشو خیلی عوض میکنه آدم یجوری میشه چندش

پارش کن  داشت حرف میزد تند جوابشو بده کرکاش بریزه حساب کار دستش میاد

با دختر بغل دستیش هی صحبت میکنن لوس میشن فوق العاده تحریک امیز

تصورشم اذیت کنندس 😬😬😬

من باشم آروم نمیشینم نگاه کنم😂

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

صبر کن ببین عشقت چه میکنه. اگه جذبش شد کات کن باهاش. چون آدمی که الان با یه عشوه به در بشه بعد ازدواج معلوم نیست دوتا شکم هم زاییدی پات بمونه . ببخشیدا رک گفتم 

یه خانم مستقل و قوی