2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 59 پست
چجوری شما گوشی شوهراتونو راحت چک میکنید من والا جرات نمیکنم دست بزنم به گوشیش

چرا؟🤔

مگه چیز پنهونی از هم دارین؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

فقط اونجا ک با دعا جادو ب شوهرش رسیده با سیاست و خودشیرینی تو دل بقیه جا باز کرده😁فکر کنم کلا خانوم  عاقلی باشه ،،الانم بی خودی نگرانی اگه اونقدر بد بود ،شوهرت پاک میکرد یا او رفتار چیزی می‌دیدی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرم چیزی نیس الکی نگرانی

اخه شوهرم اصن درمورد اینکه همدیگرو دیدن به من چیزی نگفت و همون شب باهم خونه مادرشوهرم بودیم هیچ کدومشو در مورد اینکه همدیگرو دیدن حرفی نزدن 

چرا؟🤔 مگه چیز پنهونی از هم دارین؟

نه چیز پنهونی نداریم ولی اصلا برام عادی نیس که اون به گوشیم دست بزنه یا من به گوشی اون ، گوشی واقعا حریم شخصیه ، مثل اینکه بری دستشویی یدفه یکی درو باز کنه بیاد تو بعد تو بگه وا مگه چیز پنهانی داری 

اخه شوهرم اصن درمورد اینکه همدیگرو دیدن به من چیزی نگفت و همون شب باهم خونه مادرشوهرم بودیم هیچ کدوم ...

جاریتو دیدی بپرس جریان این شکایت به کجا رسید مشکلت حل شد یا نه‌.

ببین واکنشش چیه اگه پرسید از کجا فهمیدی بدون قرار بوده با شوهرت مخفی کاری کنن. 

چرا وقتی جلو یکی کم میاریم میگیم طرف با جادو و جنبل کاراشو پیش میبره؟

اخه خود خاهر شوهرم دعا تو جیب برادرشوهرم پیدا کرده و از طرفی این ازدواج سومشه.شما باشین شک‌نمیکنین😔

نمیدونم سربسته چجوری بگم؟با چی شروع کنم حرفمو

بگو مشکل شکایتت حل شد بگو شوهرت زیاد از این چیزا سر در نمیارم بهش بگو بیخودی از شوهرم نپرس بگو برو با کسی ک در این موضوع میتونن کمکت کنن بپرس و حلش کن ما خودمون ب اندازه کافی بگو دغدغه داریم

جاریتو دیدی بپرس جریان این شکایت به کجا رسید مشکلت حل شد یا نه‌. ببین واکنشش چیه اگه پرسید از کجا ف ...

واااا.... مخفی کاری چیه؟ زن برادرش هست ... مگه کسی به زن برادرشم‌نظر داره؟ 

آره عزیزم اگه نمیدونی حالا بدون...خیلی از زن و مردا هستن ب خر هم رحم نمیکنن حالا زن داداش یا برادر شوهر بماند

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
نه چیز پنهونی نداریم ولی اصلا برام عادی نیس که اون به گوشیم دست بزنه یا من به گوشی اون ، گوشی واقعا ...

عزیرم زن و شوهر کسی نیست.

بله حتی میتونن در دستشویی رو هم باز کنن.

مگه چیز پنهونی دارن از هم  

در ضمن این که  میگی جرات ندارم دست بزنم به گوشیش با اینکه دوست ندارم خیلی فرق میکنه.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ارع کجای کاری که این مورد برات عجیبه.

البته من اینجا حدس میزنم مورد خاصی نیس. کلا مردا رو در هر موردی آدم حساب کنی و کار مهمی بهشون بدن یهو مخفیکار میشن و سکوت میکنن