2789
عنوان

خیلی دلم پره

1423 بازدید | 39 پست

نمیدونم شاید بخاطر پریودیمه پارتنرم کنارم نی اصلا درگیر دانشگاهشه منم پشت کنکورم هیچکس و ندارم حرف بزنم باهاش

پدرمم در فقر کامله هیچی برام نمیخره با وجود ۱۹ سال سن حسرت همه چی مونده به دلم 

در تاپیک های قبلی هم گفتم خواهرم جدا شده و پیش ماست 

دوستامم کنارم نیستن ازم فاصله میگیرن

خیلی تنهام خیلی

نمیدونم باید چیکار کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی حس بدی دارم این چند روز.... همش میگم خدایا چرا من؟

خیلی حالم بده دوس پسرمم ازم انتقام میگیره میگه تو سرد بودی باهام منم مثه خودتم

احمقه نمیدونه نباید تو این شرایط اینجوری کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بنظرم نرو دانشگا برو سرکار یا دوره ای چیزی برو یه کاری یاد بگیر هم مشغول میشی هم پول درمیاری ، من نمیدونم این دانشگا چیه همه میرن تهشم نه کار براشون هست نه چیزی، کشورای دیگه همه میرن سرکار ما ایرانیا تا پیری باید دست پدرمونو نگا کنیم

تنها توصیه ام بهت اینکه  درس بخون و کار کن فقط خودت میتونی خودتو از این وضعیت نجات بدی

امیدی ندارم

افسردگی کامل دارم

هیچکسم کمکم نمیکنه

بنظرم نرو دانشگا برو سرکار یا دوره ای چیزی برو یه کاری یاد بگیر هم مشغول میشی هم پول درمیاری ، من نم ...

خانوادم نمیذارن کار دیگه ای بکنم🙂

خانوادم نمیذارن کار دیگه ای بکنم🙂

مگه نمیگی پول ندارید چرا نمیزارن والا شما دهه هشتادیا هرکار بخاید انجام میدین الکی فاز غم برندار ، برو آیندتو بساز وقتی کار خوب داشته باشی پول در بیاری همه پسرا برات صف میکشن

امیدی ندارم افسردگی کامل دارم هیچکسم کمکم نمیکنه

میدونم شرایطت خیلی سخته 

ولی اینو از ته دل گفتم که هیچکس نجات دهنده نیست جز خودت

من امسال ۳۳ سالم شده.باتمام وجود اینو درک کردم

آدم همیشه تنهاس.همیشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

مگه نمیگی پول ندارید چرا نمیزارن والا شما دهه هشتادیا هرکار بخاید انجام میدین الکی فاز غم برندار ، ب ...

من توی خانواده سنتی بزرگ شدم

فاز غم برنداشتم

میگن تا دانشگاه قبول نشی ارزشی نداری

من هر روز تحقیر میشم

من یه هشتادی آزاد و شجاع و با اعتماد بنفس نیستم من خانوادم هیج آزادی بم ندادن

میدونم شرایطت خیلی سخته  ولی اینو از ته دل گفتم که هیچکس نجات دهنده نیست جز خودت من امسال ۳۳ ...

میدونم

اما حداقل یکی نیست دستمو بگیره خیلی سخته

من توی خانواده سنتی بزرگ شدم فاز غم برنداشتم میگن تا دانشگاه قبول نشی ارزشی نداری من هر روز تحقیر ...

جلوشون وایسا ، برو دنبال چیزی که علاقته ، زندگی و جوانی فقط یکباره، ازش استفاده کن

جلوشون وایسا ، برو دنبال چیزی که علاقته ، زندگی و جوانی فقط یکباره، ازش استفاده کن

کاش میتونستم!

میدونم اما حداقل یکی نیست دستمو بگیره خیلی سخته

آره ولی چاره ای نیست

دیگه باید خودت شروع کنی

اتفاقا دانشگاه خیلی بهت آزادی میده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight