2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 39 پست
آدم همیشه تنهاس تنها دنیا میاد تنها از دنیا میره

هعیییی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دوست پسر مجازی آزادی نیست گلم حس خوب میده ولی الان سرش شلوغه😊

ميدوني اون الان ميتونه توي همون دانشگاهش دوس دختر حضوري داشته باشه و تو رو اينجوري دارهه اذيت ميكنه كه خودت بذاري بري؟؟؟

پس فاز غم برندار و بذارش كنار و به درس و هدفت فكر كن تا موفق بشي اونوقت صدتا پسر التماست ميكنن نگاشون كني

الان تحقيرت ميكنه چه دوست داشتني تو كاره؟وقتي به محبتش نياز داري و نديدت ميگيره

خواهرانه ميگم باهاش كات كن و به درست برس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

16

بمیرم برات

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ميدوني اون الان ميتونه توي همون دانشگاهش دوس دختر حضوري داشته باشه و تو رو اينجوري دارهه اذيت ميكنه ...

دارم حضورشو کمرنگ میکنم برای خودم

کم کم حذف میشه

ميدوني اون الان ميتونه توي همون دانشگاهش دوس دختر حضوري داشته باشه و تو رو اينجوري دارهه اذيت ميكنه ...

کاملا پخته صحبت کردین پس مثل ی هشتادی پر انرژی از صحبتهای ایشون استفاده کن بیراه نمیگن 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
من سنم اونقدر کم نیست ک متوجه نشم کودکی سختی داشتم میفهمم منظورتو  درد و دل بله با کسی ک طعن ...

با چند پیام متوجه شدی طعنه نمیزنه !شاید عالی و زیرکانه پیام میده و با چندتا پسر همسن خودش با پیامهات خوش میگذرونه 

البته دوستایی داشتم که شرایط شما رو داشتن و براتون تز معلم‌اخلاق نمیدم 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
با چند پیام متوجه شدی طعنه نمیزنه !شاید عالی و زیرکانه پیام میده و با چندتا پسر همسن خودش با پیامهات ...

منظورم اون شخص نبود ک طعنه بزنه یا نه

کلی گفتم

بعدم شما بهتره قضاوت نکنید

همه ی آدما مثل هم نیستند و منم کودک خردسال نیستم

تجربه رابطه ۴ ساله داشتم

منظورم اون شخص نبود ک طعنه بزنه یا نه کلی گفتم بعدم شما بهتره قضاوت نکنید همه ی آدما مثل هم نیستن ...

خواهرم از روی صحبت خودت با هاتون این صحبتهارو کردم و شما درپیامهای قبلیت اشاره کردی طرفتون احمق هست پس ۴ سال تجربه داری  پس به این نتیجه رسیدی ولی باز انتظار روی خوش ازش داری 

موفق باشین خواهرم 

خواهرم از روی صحبت خودت با هاتون این صحبتهارو کردم و شما درپیامهای قبلیت اشاره کردی طرفتون احمق هست ...

بله چون من کاری کردم ک ناراحت بشه دعوا کردم

و اونم عوض شد

ولی دلیل نمیشه خوبی هاشو فراموش کنم پول دکتر منو داد با وجود اونکه محصل بود

چه شب هایی و چه روز هایی ک با من درد نکشید اشک نریخت

قضاوت نکنید

گفتم این چند روز درگیر ثبت نام دانشگاهه همین

نگفتم کلا اینجوری بوده