2777
2789
عنوان

دوستان کمک ازدواجم موفق نیست

474 بازدید | 17 پست

اگه شما شرایط منو داشته باشین 26سالمه لیسانس دارم بچه ندارم خودم به فکر نباشم پولی نمیاد تو زندگیم شوهرم اصلا توجهی بهم نمیکنه نه لباسی نه خرجی نه تلاشی وخیلی مشکل‌های دیگه هم داره واقعا در برابرش ناتوانم خودم هم خانواده ای ندارم ازم حمایت کنه ولی به جایی رسیدم قبلا خیلی آروم و شاد بودم الان عصبی شدم به زورخودمو نگه میدارم خیلی حرص میخورم حس پیری دارم ازشوهرم خیلی دلسرد شدم اینکه این همه منو تواین شرایط گذاشته ازش نفرت پیداکردم نمیتونم دردمو به کسی بگم ذره ذره دارم تموم میشم من حتی هیچ دلخوشی ندارم خیلی بی تفاوت پیش خانواده شم میای فقط از مشکلاتشون میگن پراز  انرژی منفی میشم چندان دارن ازخوشبختی دیگران میگن بخدا من مشکلی ندارم فقط زیادی عذاب دیدم وکمبود کشیدم دیگه نمیتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم شما با یه مشاور صحبت کن اینجا نتیجه ای نمیگیری شاید خیلیا باعث بشن زندگیت بهم بریزه از نظر من با مشاور صحبت کنی بهتره اینجوری راه حل میده بهت برای بهتر شدن زندگیت 

بخدا خیلی دوست دارم برم سرکار ولی چ کاری؟؟

رشتت چیه؟؟

میتونی برای آزمون استخدامی بخونی از آموزش پروش یا شهرداری یا نمیدونم بانک و کلی اداره های دیگه هست قبول شی.

یا اینکه اگه بچه نداذی مثلا بری منشی گری شیفت صبح و عصر حداقل پنج و نیم میدن.

یا بری کارخونه

رشتت چیه؟؟ میتونی برای آزمون استخدامی بخونی از آموزش پروش یا شهرداری یا نمیدونم بانک و کلی اداره ها ...

رشته م روانشناسیه آزمون های استخدامی تاحالا شرکت نکردم 

[QUOTE=253709154]بروسرکار یه کم مستقل شو مهریه رو اجرا کاش کارمیبود بخدا باسر میرفتم

عزیزم تو میتونی بری تو یه کارخونه حتی به عنوان یع نیرو ساده کارکنی روز 8ساعت کار سر ماه نزدیم7میلیون حقوق داری بعد کم کم میتونی بگردی یه کاری طبق رشته ت پیدا کنی یا بری یه کاری یاد بگیری برا خودت کار بزنی و..

رشته م روانشناسیه آزمون های استخدامی تاحالا شرکت نکردم 

منم روانشناسی میخونم.ببین آزمون استخدامی بخون.به عنوان مشاور یا آنوزگاری ابتدایی برمیدارن.

منم دوسال دیگه میخوام آزمون بدم.تو نت سرچ کن منابع آزمون استهدامی آموزش و پرورش آموزگاری ابتدایی منابع رو میاره.

بخون سال بعد آزمون بده انشالله قبول میشی.