اگه شما شرایط منو داشته باشین 26سالمه لیسانس دارم بچه ندارم خودم به فکر نباشم پولی نمیاد تو زندگیم شوهرم اصلا توجهی بهم نمیکنه نه لباسی نه خرجی نه تلاشی وخیلی مشکلهای دیگه هم داره واقعا در برابرش ناتوانم خودم هم خانواده ای ندارم ازم حمایت کنه ولی به جایی رسیدم قبلا خیلی آروم و شاد بودم الان عصبی شدم به زورخودمو نگه میدارم خیلی حرص میخورم حس پیری دارم ازشوهرم خیلی دلسرد شدم اینکه این همه منو تواین شرایط گذاشته ازش نفرت پیداکردم نمیتونم دردمو به کسی بگم ذره ذره دارم تموم میشم من حتی هیچ دلخوشی ندارم خیلی بی تفاوت پیش خانواده شم میای فقط از مشکلاتشون میگن پراز انرژی منفی میشم چندان دارن ازخوشبختی دیگران میگن بخدا من مشکلی ندارم فقط زیادی عذاب دیدم وکمبود کشیدم دیگه نمیتونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم شما با یه مشاور صحبت کن اینجا نتیجه ای نمیگیری شاید خیلیا باعث بشن زندگیت بهم بریزه از نظر من با مشاور صحبت کنی بهتره اینجوری راه حل میده بهت برای بهتر شدن زندگیت
[QUOTE=253709154]بروسرکار یه کم مستقل شو مهریه رو اجرا کاش کارمیبود بخدا باسر میرفتم
عزیزم تو میتونی بری تو یه کارخونه حتی به عنوان یع نیرو ساده کارکنی روز 8ساعت کار سر ماه نزدیم7میلیون حقوق داری بعد کم کم میتونی بگردی یه کاری طبق رشته ت پیدا کنی یا بری یه کاری یاد بگیری برا خودت کار بزنی و..