2777
2789
عنوان

غذا گیر کرده

212 بازدید | 23 پست

سلام من حدود ۳ ساعت پیش صبحانه خوردم حس کردم نون لواش گیر کرد گلوم بعدش چند باز سرفه کردم اما باز حس میکنم توی گلومه ، چکار کنم؟ 

حرف که میزنم بعضی کلمات رو گرفتگی صدا دارم توی اینترنت زده بود ینی راه هوایی نصفه بسته س ، الان نگرانم چ کنم؟؟ خطرناکه ؟ میترسم ناهار هم بخورم میگم نکنه جمع شه رو هم بدتر گلوم ببنده  

دیشب هم قرص خوردم باز حس کردم مونده تو گلوم بعدش نوشابه خورذم بهتر شدم اما آلان این لقمه انگار هنوز توی گلومه😭😭😭

لطفا اگه میتونین راهنمایی کنین ممنون میشم❤️

عزیزم اگه توی گلوت بود الان نمیومدی تاپیک بزنی خیالت راخت باشه

بعدم غذا توی گلو نمیمونه اگه قرار بر غذایی باشه توی نای هست که اگه درحد لقمه توش باشه اصلا نمیتونه نفس بکشی

خواهر من یه اب نبات گیر کرد توی گلوش دور چشاش کبود شد 

احتمالا اسیب جزیی زده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه توی گلوت بود الان نمیومدی تاپیک بزنی خیالت راخت باشه بعدم غذا توی گلو نمیمونه اگه قرار ...

واقعنی ؟🥺🥺

خیلی مرسی عزیزدلم ی کم ازوم تر شدم❤️

آخی🥺🥺

بخدا انقد استرس دارم میگم نکنه مونده تو گلوم همش میترسم ناهار هم بخورم که نکنه بدتر شه😓

واقعنی ؟🥺🥺 خیلی مرسی عزیزدلم ی کم ازوم تر شدم❤️ آخی🥺🥺 بخدا انقد استرس دارم میگم نکنه مونده تو ...

خواهش میکنم گلم

مگه اب نخوردی؟اگه راهش بسته بود اب پایین نمیرفت🥰

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا خوردم حدون دو لیوان اما نمیدونم چرا همش حس میکنم هستش شاید تلقینه یا ترس😂

ایشالله خوب میشی

سلام اسی خوب شدی؟ منم مشکل تورو دارم تروخدا راهکار بگو 😔😔😔 یعنی ممکمه هیچ خوب نشم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

سلام اسی خوب شدی؟ منم مشکل تورو دارم تروخدا راهکار بگو 😔😔😔 یعنی ممکمه هیچ خوب نشم

سلام عزیزم اونور جوابت رو دادم 

چن وقته اینطوذی شدی ؟ 

علائمت چیه ؟

آزمایش تیروید دادی ؟ بخاطر ریفلاکس نیست ؟ 

چون من خودم جدای از ترس و تلقین مریضی ریفلاکس هم دارم و دکتر میگف بخاطر ریفلاکس هم هس 

در کل سعی کن کم کم بخوری وعده های غذاییت رو زیاد کن حتی شده ی ساعتی ی بار ی قاشق بخور ک خیلی ضعیف نشی 

چون من اون اویل فقط آب میوه میخوردم ک قندم نیفته و غذا نمیتوتستم 

برای همین میگم کم کم ترس. و  از خودت دور کن ک بدتر نشی و دوره ش طولانی نشه