2777
2789
عنوان

غذا گیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
عزیزم شما مشکل بلعتون چطور خوب شد ؟لطفا کمک کنین منم مثل شمام

آره عزیزم خوب شدم 

مشکل جسمی نبود فقط توی ذهنم این مشکلو داشتم که نمیتونم قورت بدم غذا رو الان متوجه شدم فقط تو ذهنم بود در واقع گوارش و مری اینام هیچ مشکلی نداشت و خیلی خوب کار میکردن بعدش رفتم صفصل گوارش زیست دهم هم خوندم اونم خیلی برام مفید بود و مطمعن شدم اصلا قرار نیست خفه بشم

توم وقتی غذا میخوری به این فکر کن که راه غذا مشخصه و قرار نیست خدای نکرده خفه بشی و در آرامش غذا رو بخور استرس نداشته باش مثلا در حین دیدن یه فیلم غذاتو بخور که دیگه کمتر حواست به چجوری پایین رفتن غذا باشه

یکم زمان میبره ولی درست شدنی هست 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی می‌خوردین احساس می‌کردین مریتون تنگ شده یا یه قسمتی تنگ شده ؟

اره احساس می‌کردم نمیره پایین اصلا منشا روحی روانی داره در واقعیت واسه بلع هیچ مشکلی نداشتم 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

سللم عزیزم ببخشید من الان پیام شما رو ذیدمخوب شدی عزیزم؟

عزیزم من خیلی مشکلات دارم کدومشون میگی.حس گیر کردن و تنگ شدن مری آندوسکوپی مجدد شدم گفت رفلاکس داری دارو داد کنترل شده.ولی کولیت رودم اذیتم می‌کنه فعلا با یوگا کنترلش کردم

عزیزم من خیلی مشکلات دارم کدومشون میگی.حس گیر کردن و تنگ شدن مری آندوسکوپی مجدد شدم گفت رفلاکس داری ...

همونمشکل بلع عزیزم منم همینطوری بودم حس میکردم گیر میکنه ۲۰ کیلو کم کردم🫠

اره عزیزدلم منم کلی دکتر رفتم براش میگفتن ریفلاکس داری ، استرسه ، تلقین میکنی …

و هنوز برای غذا خوذدن همیشه آب کنارم میزارم شمام این کار رو کن کمی آرامش بهت میده

همونمشکل بلع عزیزم منم همینطوری بودم حس میکردم گیر میکنه ۲۰ کیلو کم کردم🫠اره عزیزدلم منم کلی دکتر ر ...

منم شدم استخون.اشتهام صفر و لذت نمی‌برم .ولی خیلی اتفاقی تو جشن وودکا اورجینال به ته استکان خوردم درد رودمو خیلی کم کرد تعجب بود

منم شدم استخون.اشتهام صفر و لذت نمی‌برم .ولی خیلی اتفاقی تو جشن وودکا اورجینال به ته استکان خوردم در ...

درکت میکنم

راستش از اونجایی ک منشا بیماریامون بیشتر از استرسه ، چون جشن بودی خوشحال بودی همین باعث شده درد یادت بره🥲