اونایی که بچتون با گریه میره مدرسه تو روخدا بگید کی عادت میکنند داغونم میگه نمیرم همش کارش شده گریه اصلا دوست پیدا نمیکنه صبحگاه نمیره زنگ تفریح بیرون نمیره
دیگه نمیدونم چیکار کنم
معلمشم میگه کنارش نشین برو منم میام
میگه کم کم عادت میکنه ولی کی صبحا خیلی گریه میکنه
تا کی یعنی اینجوریه؟؟؟؟
همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
نمیخوام ناامیدت کنماااااا من تا کلاس پنجم گریه میکردم☹️
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
براش جایزه بخر تشویقش کن برو با چندتا همکلاسیاش حرف بزن بگو دوست باشید
دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁 مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍## 🤗 من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎 تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍 تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
نمیخوام بترسونمت اما من خواهرم تا کلاس شیشم گریه میکرد بعد کلاس هفتم بهتر شد
میشه برای به خوبی و خوشی فارغالتحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋 اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغالتحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻⚕️🧡 امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغالتحصیل پزشکی عمومی:) .
بستگی داره به روحیه ی بچه مثلا من خودم بچگیام روز اولی که رفتم مدرسه اجیم بردم مامانم کار داشت نیومد نیم ساعت اجیم پیشم بود بعدم رفتم اصلا نه گریه کردم نه چیزی مدرسع روهم دوست داشتم ولی بعضی بچه ها تا یه هفته اینطور بودن وگریه میکردن بعضیا تا یک ماه ولی نهایت تا یک ماه اکثرا خوب میشن
به یکی دوتا از بچه ها کلاسشون بگو باهاش دوست بشن فکرکنم سریع تر خوب بشه