2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 40 پست
اوه چقدر روانشناسی سخته 😖 خب اگه واقعا هوش اجتماعی پایینی دارن مرده عوضی هم میدونسته و از این موضو ...

مرده رو هم یه بار با مادرش اومدن دیدیم از اون دسته آدم هایی که اگر یه تار مو بیرون باشه طرف خرابه ولی اگر چادری باشه طرف تمیزه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دیدگاه همجنس نباید برای همجنس اینقدر بد باشه به نظرم  مگه الان همه برای جنس زن دفاع نمیکنن تو ...

واسه قضاوت و برسی اینکه چه کسی مقصر هست نباید جنسیتی نگا کرد به صرف همجنس بودن ما فقط مردا رو مقصر بدونیم این میشه قضاوت ناعادلانه و احساسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدگاه همجنس نباید برای همجنس اینقدر بد باشه به نظرم  مگه الان همه برای جنس زن دفاع نمیکنن تو ...

ربطی نداره مگه من گفتم همه دخترا بدن ؟؟؟!!چرا باید بهش اجازه بده همچین کاری باهاش بکنه اونم چند بار اجازه حرف زدن بده .دیگه جوگیر نباشین

خودشناسی DNA plus
هرکسی به دید خودش میگه که کی مقصره به نظر من همه یه اندازه اخه ی مرده که کلا کثیفه زنش که کلا نادونه ...

دوست عزیز من با خواهر زنه و زنه حرف زدم 

جفتشون یه حالتی بودن 

اینکه خواهر زنه واقعا تا زمانیکه بهش دست درازی جنسی نشده نفهمیده که قصد داره 

و خواهره هم بخاطر حفظ زندگیش بت کرده بوده شوهرش رو عاشقش بوده 

فکر کنم باشن افرادی که هوش احتماعی که فرد مقابل رد از روی رفتار نتونن تشخیص بدن خوبه یا بد باشن افراد هایی

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ربطی نداره مگه من گفتم همه دخترا بدن ؟؟؟!!چرا باید بهش اجازه بده همچین کاری باهاش بکنه اونم چند بار ...

جفتشون یه حالتی بودن 

فکر کنم باشن افرادی که هوش احتماعی که فرد مقابل رد از روی رفتار نتونن تشخیص بدن خوبه یا بد باشن افراد هایی

ممنون برای خوندن و جوابتون ولی من تا قبل از  اینکه این رشته برم واقعا فکر نمیکردم باشن افراد های تا این حد ساده یا حماقت کار فهمیدم هستن تمام مردم ولی شاید درصد های کم و زیاد داره 

واسه قضاوت و برسی اینکه چه کسی مقصر هست نباید جنسیتی نگا کرد به صرف همجنس بودن ما فقط مردا رو مقصر ب ...

جفتشون یه حالتی بودن 

ممنون برای خوندن و جوابتون ولی من تا قبل از  اینکه این رشته برم واقعا فکر نمیکردم باشن افراد های تا این حد ساده یا حماقت کار فهمیدم هستن تمام مردم ولی شاید درصد های کم و زیاد داره

خاک تو سر زنش ک همچین لاشی ادم حساب کرده بعدم ک مرده لاشیه اوضاعش مشخصه خکاهر زنه هم بچگی و نفهمی ...

ممنون از نظر دادنتون 

دوست عزیز من با خواهر زنه و زنه حرف زدم  جفتشون یه حالتی بودن  اینکه خواهر زنه واقعا تا ...

فک نمیکنم بوسیدن لب چیز عادی باشه بین داماد و خواهرزن هر زن و دختری حتی اگه هوش اجتماعی پایینیم داشته باشن حس جنس مخالف رو خیلی خوب درک میکنن زنا خیلی تو این مسائل گیرایی بالایی دارن حتی نگاهای کثیف رو حس میکنن چه برسه به اینکه لبش رو ببوسن و متوجه نشه اصلا قانع کننده نیست بعضیا دوس دارن خودشون رو به نفهمیدن بزنن شاید از اون دسته هستن اینا

دوست عزیز من با خواهر زنه و زنه حرف زدم  جفتشون یه حالتی بودن  اینکه خواهر زنه واقعا تا ...

واقعا نمیتونم درکشون عجیبه برام اون مرده هم خوب میشناخته میدونسته سراغ کی بره متاسفانه  گیر گرگ افتادن 

خودشناسی DNA plus
فک نمیکنم بوسیدن لب چیز عادی باشه بین داماد و خواهرزن هر زن و دختری حتی اگه هوش اجتماعی پایینیم داشت ...

والا من چیزی گه از خواهر زنه دارم به خواهرش وابسته بوده چونکه یه بیماری داشته و اون حامیش بوده 

اون به خواهرش گوش زد میکرده برای بوس که شاید درست نباشه ولی وقتی خواهرش که زنه طرف بوده هیچ چیز منفی نمیده پس در نتیجه اون هم برای اینکه خواهرس که حامیش بوده از دست نده چیزی نمیگفته چه به مرده چه به خانوادش 

ولی دروغ ندارم بگم خواهر زنه و زنه قدرت فهمیدنشون اینکه کی بده و اینا رو که ساده لوح باشه ارثی دارن و زود اعتماد میکنن رو از پدر و مادرشون دارن چون قبل از این هم از ساده و حماقت های خانوادش گفتن فهمیدم اکتسابی هست 

ولی با این حال ساده بوده نفهم بودن ولی باز حماقت کردن هم خواهر ه هم هن خواهر زنه 

ولی مرده خیلی کثیفه جون خواهر زن میوه ممنوعه تازه وقتی بدونه که بخاطر بیماری حامیش خواهرش هست 

آفرین حرف من همین شما کامل گفتی 

والا من چیزی گه از خواهر زنه دارم به خواهرش وابسته بوده چونکه یه بیماری داشته و اون حامیش بوده 

اون به خواهرش گوش زد میکرده برای بوس که شاید درست نباشه ولی وقتی خواهرش که زنه طرف بوده هیچ چیز منفی نمیده پس در نتیجه اون هم برای اینکه خواهرس که حامیش بوده از دست نده چیزی نمیگفته چه به مرده چه به خانوادش 

ولی دروغ ندارم بگم خواهر زنه و زنه قدرت فهمیدنشون اینکه کی بده و اینا رو که ساده لوح باشه ارثی دارن و زود اعتماد میکنن رو از پدر و مادرشون دارن چون قبل از این هم از ساده و حماقت های خانوادش گفتن فهمیدم اکتسابی هست 

ولی با این حال ساده بوده نفهم بودن ولی باز حماقت کردن هم خواهر ه هم هن خواهر زنه 

ولی مرده خیلی کثیفه جون خواهر زن میوه ممنوعه تازه وقتی بدونه که بخاطر بیماری حامیش خواهرش هست