2777
2789
عنوان

یه سوال

1454 بازدید | 40 پست

یه داستانی میخوام تعریف کنم بهم بگید مقصر کیه و درصد هارو بگید 

یه دختری ازدواج میکنه خانواده سطح بالا داره ولی با مردی ازدواج میکنه که ۱۴ تا سکه به نامش میزنه ولی قول میده به خانواده دختر که ۳ دنگ خونه به نام زنش بزنه بعد از خطبه بعد که خطبه خونده میشه دیگه دنگی زده نمیشه و تموم میشه تا زمان قبل ازجهاز چیدن خانواده دختره میگن که به دامادشون به نام زنت بزن میگه نه و دختره به جای اینکه از اون مرد دلخور بشه خانواده رو خونه رو ترک میکنه و میره پیش شوهرش و پیش شوهرش دو سه روز میمونه و حالش رو به حال بدی میزنه و بعد میاد خونه خانوادش بعد خانواده  هم جهیزیه رو میدن کامل و میگن خوب سیاهه میگه نه دهاتی بودنه و اینا درصورتی که شوهرش گفته بوده سیاهه باشه امضا نمیکنم و بهم میزنم 

عروسی میکنن ولی چه عروسی فقط خانواده خودش رو مادر پدر خواهر برادر ها همین نه آرایش درست نه عکس و فیلم درست   دو ماه بعد از عروسی دختره یه باره داماده میپره به خواهر زنه و لبشو میبوسه خواهر دختره به خواهرش میگه و خواهره میگه والا شوهرم تو رو به چشم خواهر خودش میبینه و اصلا قصد بدی نداره ولی تو به مامان بابا نگو اونا پیر هستن و بد برداشت میکنن و باعث بهم خوردن زندگیم میشه 

شوهر خواهره به خواهر زنه پیام میده که رفیق دار شدم خواهر دار شدم و میگفته چه لپایی و اینا و یه سری پیام ها کمی منحرفی که خواهر زنه میگه پیام نده سین نمیکنم جواب نمیدم اینجوری پیام بدی دیگه نمیده ولی به خواهرش نگفت 

دو سه ماه بعد شوهر خواهره باز لب خواهر زنشون و لپشو میبوسه و خواهر زنه به خواهرش میگه باز خواهره همونا رو تکرار میکنه ولی اینبار میگه که باور کن دوست داره به عنوان خواهر دید نداره خواهرش و اینا و به شوهرش میگه جلوی خودم خواهرم رو لپو ببوس و دستشو بگیر من بهت اعتماد دارم و به خواهرش هم میگه شوهرم رو ماساژ بده ولی مامان بابا چون پیر هستن نفهمن 

شوهر خواهره و خواهر زنه باهم پیام میدادن پیام های داماده یه جوری رفیقانه ولی جواب دختره سنگین ولی شوخی لابه لاش میکرده 

تا اینکه دو سه ماه بعدش شوهر خواهره به خواهر زنه میگه میل جنسیم زیاده و یه دارویی برام پیدا کن خواهر زنه به خواهر ش میگه که بگو به من چه ربطی داره ولی خواهره میگه با تو راحته خواهرش و اینا دو سه روز بعدش میره خونه خواهرش شوهر خواهره به خواهر زنه تعرض و دست درازی میکنه ولی تجاوز رابطه جنسی صورت نمیگیره و میگه هیس خواهرت نفهمه دختره دیگه میفهمه که اصلا دید برادری خواهری نداره دیگه تموم میشه ولی نه به کسی چیزی میگه نه تو ظاهر نشون میده که با این به مشکل برخورده که 

اون فرد میگه بخاطر اینکه خواهرش بارداره آخر ماه ۸ بوده نگفته نشون نداده تا اینکه خواهرش زایمان میکنه و دادماده برمیگرده به خواهرش اینم یه دفعه سکوتش رو میشکنه که چقدر تعرض شده و خواهرش و شوهر خواهرش میگفتن دید نداره و برای بار آخر فهمیده که دید داره 

حالا مشکل از کیه کی مقصره 

من میگم همه شون ولی اول از همه مرده چون مرده حتی خواهر زنه بد هم باشه نباید دست بزاره روش 

دوم زنه که اینقدر بت ش شوهرش بود و اینجوری کارای شوهرش رو لاپوشانی می‌کرد 

سوم خواهر زنه ولی خوب خواهرزنه به خواهرش که بشه زنه مرده گفت 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
چرا نفهمیدم چیشد😐😐😐

میشه دوباره بخونید خیلی مهمه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون به یه اندازه مقصرن 

یعنی اون مرد 

و زنش 

و خواهر زنه به یه اندازه 

ولی من این داستان رو برای استادم روانشناس گفتم 

گفت اول مرده بعد زنه 

بعد خواهر زنه 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چقدر بد نوشتی اما زنه خیییییییلییییییییییییییی هالو بوده همینطور خواهرزنه اون همه نشونه بود مگه برادر لب خواهرشو میبوسه آخه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید خیلی خندیدم به خریت زنه 

بنظرم ۱۰۰درصد مرده مقصره ۱۲۰درصد زنش خواهر نه هم ۹۹درصد 😂

یا خدا مرده کثیف خواهر زنه میخاریده خواهر هم احمق 

ولی داستان که مال یه نفر هست 

من پرسیدم از خواهر زنه اصلا به دید به شوهرخواهره نگاه نمی‌کرده 

ولی چون عاشق خواهرش بوده و نمی‌خواسته زندگی خواهرش بهم بخوره به حرف خواهرش گوش کرده 

ولی داستان که مال یه نفر هست  من پرسیدم از خواهر زنه اصلا به دید به شوهرخواهره نگاه نمی‌کرده&n ...

وقتی شناختش انقدر موضوع  ک پیدا نمیکرد چرا باید جوابشو بده چرا اجازه بده !! پس مقصره خیلیم مقصره

خودشناسی DNA plus
یعنی اون مرد  و زنش  و خواهر زنه به یه اندازه  ولی من این داستان رو برای استادم رو ...

هرکسی به دید خودش میگه که کی مقصره به نظر من همه یه اندازه اخه ی مرده که کلا کثیفه زنش که کلا نادونه و خواهر زنه واقعا خودش دوس داشته وجدان نداشته زندگی خواهرش رو خراب نکنه خواهرش عقل نداشت گفت نگو خو یه بار چیزی دیدی قطع ارتباط کن تمام اینقدر یکی نادونه حس شوهر خواهرش رو ندونه امکان نداره

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چقدر بد نوشتی اما زنه خیییییییلییییییییییییییی هالو بوده همینطور خواهرزنه اون هم ...

والا چی بگم من دانشجوی روانشاسی ام این کیس که برای استادم اومد 

با خواهر زنه صحبت کردم و خواهره 

خواهرزنه و خواهره واقعا متوجه نمیشن یه چیز رو چندبار براشون باید تکرار کرد هوش اجتماعی پایین دارن 

ولی استادم که برآورد کرد گفت مقصر اصلی داماده چونکه خواهر زنه میشه میوه ممنوعه 

والا چی بگم من دانشجوی روانشاسی ام این کیس که برای استادم اومد  با خواهر زنه صحبت کردم و خواهر ...

اوه چقدر روانشناسی سخته 😖

خب اگه واقعا هوش اجتماعی پایینی دارن مرده عوضی هم میدونسته و از این موضوع سو استفاده کرده 

خدا منو ببخشه نباید می‌خندیدم 😣

وقتی شناختش انقدر موضوع  ک پیدا نمیکرد چرا باید جوابشو بده چرا اجازه بده !! پس مقصره خیلیم مقصر ...

دیدگاه همجنس نباید برای همجنس اینقدر بد باشه به نظرم 

مگه الان همه برای جنس زن دفاع نمیکنن تو این دو هفته

خواهر زن میوه ممنوعه هست حتی اگر کثیف ترین فرد روی زمین باشه 

هرکسی به دید خودش میگه که کی مقصره به نظر من همه یه اندازه اخه ی مرده که کلا کثیفه زنش که کلا نادونه ...

دیدگاه همجنس نباید برای همجنس اینقدر بد باشه به نظرم 

مگه الان همه برای جنس زن دفاع نمیکنن تو این دو هفته

خواهر زن میوه ممنوعه هست حتی اگر کثیف ترین فرد روی زمین باشه