2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش احتمالن آزاده و اینکه مدت کمیه اشنا شدین فکرمیکنم  بنظرم ازت خوشش میاد ولی مردد می ...

به رشته دلخواهم میرسم،؟؟؟

ازدواج چی؟؟؟

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
یه چیزی بگو مطمین شم درموردش حست چجوریه واقعیه

والا هرکی شنیده راضی بوده چون اکثرا درست بوده!اگر میگم مطمئن نیستم واسه ایه که اگر یه درصد اشتباه شد تو ذوقت نخوره عزیزم

والا هرکی شنیده راضی بوده چون اکثرا درست بوده!اگر میگم مطمئن نیستم واسه ایه که اگر یه درصد اشتباه شد ...

ممنون لطف کردی 

حست چی میگه به نظرت مورد خوبیه؟

این سوالم درمورد یکی دیگست به نظرت ازمن خوشش اومده احتمالش هست پیشنهاد اشنایی بده این شغلش چیه ؟

شغلش احتمالن آزاده و اینکه مدت کمیه اشنا شدین فکرمیکنم  بنظرم ازت خوشش میاد ولی مردد می ...

اره احساس میکنم اولاش بیشتر پیگیر بود از بس بی محلی کردم دیگه مثل قبل نیست فکر کنم اخه روم نمیشه زیاد باهاش ارتباط بگیرم