2777
2789
1402 دانشگاه قبول میشم؟چه رشته ای؟تجربی ام

قبول میشی اونی که میخوای نیست یا واردش میشی پشیمون میشی یا اصلا ازاول نمیری

احتمال 40 درصد هم رشته ای میری که مرتبطت با تجربی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج که تا دوسه سال دیگه حل میشه با یه ادم مطمئن  رشتت والا این بستگی به تلاش الانت داره دیگ ...

درمورد ازدواج منم بگو خسته شدم ازتنهایی هرچی که حس میکنی و بگو ممنون شغل و سن و ...کی ازدواج میکنم

میشه به منم بگین کی ازدواج میکنم؟

زیاد عجله نکن..یه کیس میاد خوب نیست ناامیدم میشی..منتها یکم دندون رو جیگر بزاری یه کیس مشتی واست میاد 

دوران مجردیت دیگه فکرکنم نهایتا سه سال یا کمتر باشه

ممنون لطف کردی  حست چی میگه به نظرت مورد خوبیه؟ این سوالم درمورد یکی دیگست به نظرت ا ...

بنطرم کار دولتی داره

اره این بهتره فکرمیکنم نشبت به اون قبلی..باتو سازگار تره..بازم عجله نکن مورد بهتری هم میاد

ازدواج که تا دوسه سال دیگه حل میشه با یه ادم مطمئن  رشتت والا این بستگی به تلاش الانت داره دیگ ...

مرسی عزیزم 

حیف شد دلم میخواست زودتر ازدواج کنم 

اخه درگیر ا س ت م ن ا شدم

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
در مورد ازدواج به منم بگو کلا ویژگی هاش و زمانش مرسی❤

قد بلند

چشم ابرو مشکی

یه مو بور هم میاد که خوشت نمیاد

زمانش هم میتونم فقط بگم نه دوره نه نزدیک..بین سه یا چهارسال..البته بین این چندسال یکی که همین مو بور باشه میاد

بهتره ارتباط نگیری چون اونی که میخوای نیست

فقط یه سوال دیگه 

اونی که میگی ۲،۳سال دیگه 

احیاناً کیوان نیست؟؟؟

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
قد بلند چشم ابرو مشکی یه مو بور هم میاد که خوشت نمیاد زمانش هم میتونم فقط بگم نه دوره نه نزدیک..ب ...

میشه لطف کنی راجب ازدواج منم بگی.زمانش چه وقته؟

راجب کنکورمم بگو آخرش چی میشه؟