2777
2789

ینی بیشتر افراد ابروهاشونو تتو کردن نمیدونم ناخن کاشتن یا مژه کاشتن یا لیفت کردن یا هزار تا کار دیگه اما من ۲۲ سالمه و یک ساله عروسی کردم همه ی این کارا رو چون گرونه خودم دلم نمیخواد...مثلا حتی مو رنگ کردن رو ترجیح میدم خودم انجام بدم...خسیس نیسم اما خب میگم وقتی خودم میتونم چرا برم بیرون یا مثلا عید رفتم ابروهامو برداشتم اونم چون سال اول عروسیم بود..به شوهرم ک میگم اونم همچین علاقه ای نداره اما دلم نمیخواد یه نواخت باشم و اون از یکی دیگه اینا رو ببینه.فقط لیزر رفتم....شما چه تغیراتی تو خودتون دادین به نظرتون من اشتباه میکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم نچرال باشم،وقت کاشت و لیفت اینام ندارم

نچرال بمونی جذابتره

ولی میتونی گچ یا واکس مو بگیری گاها استفاده کنی

یا ناخن مصنوعی استفاده کنی هروقت دلت خواست

کاشت مژه و ناخن این چیزا وقت میخواد،باید هر بری ترمیم هی با خودت ور بری

لیزر خیلی خوبه ولی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

منم نچرال دوس دارم 😍😍😍😍شوهرمم همینجور چن بار واس امتحان مدل ناخن رنگ مو نشونش دادم گف اگ دوس داری بزن ولی طبیعی خیلی دلبرتری 🤭🤭🤭🤭 ابروهامو زیرشو یکم تمیر میکنم خودم رنگ مو گزاشتم برا شب عروسیم (عقدیم ولی باهم زندگی میکنیم )فقط کراتین میخام برم این ماه 

دوس دارم نچرال باشم،وقت کاشت و لیفت اینام ندارم نچرال بمونی جذابتره ولی میتونی گچ یا واکس مو بگیری ...

گچ یا واکس و میشه بگی چطوریه چقد میمونه از همین رنگای صورتی و ابیاس فقط؟

استفاده نکردم حقیقتا اطلاعی ندارم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

همه رنگیش هس اسپری عم هس ولی با گچ ناز تر میشه من نسکافه ای و فندقی و پک رنگیشو گرفتم .واکسم ی دوستام داشت نقره ای طور بود ی تیکه موهاشو میزد انقد ناز میشد 

بشوریش پاک میشه