2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به عفونت ربطی نداره

مال منم درجا مثبت شد اتفقا عفونت هم داشتم 

ازمایشمم مثبت شده

مبارک باشه جانم

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
نه به عفونت ربطی نداره مال منم درجا مثبت شد اتفقا عفونت هم داشتم  ازمایشمم مثبت شده مبارک با ...

اخه دکترم میگه روزه ۱۲ سیکلت سونو دادی اگه بودی نشون میداد؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم ی بارداری پوچ دوما پیش داشتم 

اجی من تقریبا دوماه پیش ی بارداری پوچ داشتم ...الان خیلی میترسم

نگران نباش عزیزم ولی حتمن برو دکتر تحت نظر باش که مشکلی پیش نیاد ایشالله ۹ماه دیگه نی نی تو بغلته بیای تاپیک بزنی نمیخابه چیکار کنم 😃

نگران نباش عزیزم ولی حتمن برو دکتر تحت نظر باش که مشکلی پیش نیاد ایشالله ۹ماه دیگه نی نی تو بغلته بی ...

خدا کنهههه تورو خدا واسم دعااا کن..خیلی منتظرم...خیلی ..۱۸ موقع پریودیمه...دکترم تلفنی باهاش حرف زدم میگه بی بی خیلی زوده واسه نشون دادن 🥺

اخه دکترم میگه روزه ۱۲ سیکلت سونو دادی اگه بودی نشون میداد؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم ی بارداری پوچ د ...

۱۲ روز از موعدت گدشته بود یا از پریود شدنت؟

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
از روزی ک پریود بودم شمردم تا سیزده روز ک شد رفتم سونو واژینال ببینم فولیکوله غالب دارم یا نه 

اخه اون موقع که سونو نشون نمیده 

به هر حال استرس نداشته باش صبر کن انشاالله باردار میشی   استرس سمه لامصب