2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه به عفونت ربطی نداره

مال منم درجا مثبت شد اتفقا عفونت هم داشتم 

ازمایشمم مثبت شده

مبارک باشه جانم

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
نه به عفونت ربطی نداره مال منم درجا مثبت شد اتفقا عفونت هم داشتم  ازمایشمم مثبت شده مبارک با ...

اخه دکترم میگه روزه ۱۲ سیکلت سونو دادی اگه بودی نشون میداد؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم ی بارداری پوچ دوما پیش داشتم 

اجی من تقریبا دوماه پیش ی بارداری پوچ داشتم ...الان خیلی میترسم

نگران نباش عزیزم ولی حتمن برو دکتر تحت نظر باش که مشکلی پیش نیاد ایشالله ۹ماه دیگه نی نی تو بغلته بیای تاپیک بزنی نمیخابه چیکار کنم 😃

نگران نباش عزیزم ولی حتمن برو دکتر تحت نظر باش که مشکلی پیش نیاد ایشالله ۹ماه دیگه نی نی تو بغلته بی ...

خدا کنهههه تورو خدا واسم دعااا کن..خیلی منتظرم...خیلی ..۱۸ موقع پریودیمه...دکترم تلفنی باهاش حرف زدم میگه بی بی خیلی زوده واسه نشون دادن 🥺

اخه دکترم میگه روزه ۱۲ سیکلت سونو دادی اگه بودی نشون میداد؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم ی بارداری پوچ د ...

۱۲ روز از موعدت گدشته بود یا از پریود شدنت؟

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
از روزی ک پریود بودم شمردم تا سیزده روز ک شد رفتم سونو واژینال ببینم فولیکوله غالب دارم یا نه 

اخه اون موقع که سونو نشون نمیده 

به هر حال استرس نداشته باش صبر کن انشاالله باردار میشی   استرس سمه لامصب