2777
2789
عنوان

کنکور ترکیه

950 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها کسی اطلاعاتی داره درمورد کنکوری که برای دانشگاه های ترکیه توی ایران برگزار میشه؟ 

برای قبول شدن باید زیاد هزینه کنی ؟

وقتی قبول شدی و رفتی اونجا هزینه هات زیاد میشن؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس ریاضی با کدوم دبیر ؟  

موسسه ها خودشون دبیر دارن ک یاد میدن به زبان ترکی 

باید انگلیسی و ترکی بلد باشین حتما 

و اینکه از لحاظ علمی دانشگاه های ایران 

بهتر از ترکیه و باکو هست و درجات بالاتر.

مخصوصا دانشگاه پزشکی ایران خیلی بالاتر از اوناس

باشه تو خوبی

خب چرا برا كنكور ايران نميخونيد اعتبار دانشگاهاي اينجا اصلا قابل مقايسه نيست با تركيه خيلي دانشماهاي ايران معتبرترن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

موسسه ها خودشون دبیر دارن ک یاد میدن به زبان ترکی  باید انگلیسی و ترکی بلد باشین حتما

من زبانم خوبه . ریاضیمم خوبه فکر نمیکنم کلاس لازم داشته باشم ولی ترکی بلد نیستم پس فکر کنم باید بیخیالش بشم

من زبانم خوبه . ریاضیمم خوبه فکر نمیکنم کلاس لازم داشته باشم ولی ترکی بلد نیستم پس فکر کنم باید بیخی ...

باید به اون زبانا امتحان بدبن و دوسه تا امتحان دیگ هم دارن

هزینه زیاد میخواد همونطور ک گفتم ایران دانشگاه هاش از لحاظ علمی خیلی بالاتر از دانشگاه ها ترکیه و باکو هس

باشه تو خوبی
خب چرا برا كنكور ايران نميخونيد اعتبار دانشگاهاي اينجا اصلا قابل مقايسه نيست با تركيه خيلي دانشماهاي ...

خوندم برای کنکور ایران خوب نشد الان هم دارم میخونم ولی میگم شاید از این راه شد راحت تر برسم به چیزی که میخوام که ظاهرا نمیشه 

ببين اگه هزينشو داري برو روشيه بزون كنكور بخون دوس پسر من اينجوري رف دندون خوند 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

باید به اون زبانا امتحان بدبن  هزینه زیاد میخواد همونطور ک گفتم ایران دانشگاه هاش از لحاظ علمی ...

البته اگر ایران نتونم برم دانشگاه دولتی هزینه ی پردیس که مدرک دولتی میده هم خیلی زیاد میشه 

روسيه*

ببين اگه هزينشو داري برو روشيه بزون كنكور بخون دوس پسر من اينجوري رف دندون خوند 

نه هزینشو ندارم اونجوری هم دوست ندارم زیاد که برم روسیه دوباره برگردم پردیس ایران