2777
2789
عنوان

کنکور ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 24 پست
باید به اون زبانا امتحان بدبن و دوسه تا امتحان دیگ هم دارن هزینه زیاد میخواد همونطور ک گفتم ایران د ...

شما قبلا تحقیق کردی در این مورد درسته؟ 

خودتون قصد داشتین برین ؟ 

نه ديگه اجازه نميدن اونا ك خارج ميخونن بيان پرديساي ايران بايد همونجا درسو تموم كني 

همون بنظرم تلاش و تمركزو بزاري رو قبولي ايران ختي پرديس خيلي بصرفه تره تا تركيه خوندن چون هزينه يجور ميشه ديگه

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما قبلا تحقیق کردی در این مورد درسته؟  خودتون قصد داشتین برین ؟

اره تحقیق کردم. چند سال پیش

و اینکه از فامیلامونم زیاد میرن میان. 

و اینکه یکیشون برای رفتن ب امریکا باید6ماه میموند ترکیه تا بتونه بره امریکا

باشه تو خوبی

تو ایران کنکوراشون برگزار نمیشه 

و کنکوراشون با ما فرق داره...واسه هر دانشگاه کنکورش جداست

اگ بخوای کنکورش رو بدی باید اینجا کلاس ثبت نام کنی..که یاد بگیری و برات کارارو کنن که زیر ۱۰۰ میلیون خرج داره

و وقتی قبول شدی..دانشگاهت خرجی نداره..هزینه زندگی تو ترکیه هم تقریبا مث ایرانه(ی کوچولو بیشتر)

ولی اگ بخای بدون کنکور وارد دانشگاهشون شی..مثلا برای رشته دندون..باید سالی ۴۰۰ میلیون فقط هزینه دانشگاه بدی..

اگه دانش اموز خفنی بودی..ب نطر من شانستو برای ترکیه بورسلاری امتحان کن

چون بورسیت میکنن و همه هزینه ها پای خودشونه

و اینکه اینجا میخونی از طریق موسسه میرین ترکیه امتحان میدی پول هتل هواپیما و چیرا دیگ اینا هم باید در نظر بگیرین و یه هفته اونجایین طی امتحانات 

فقط از لحاظ علمی خیلی پایین تر از ایرانن 

بنظر من پردیس بخون اگ دولتی نیاوردی 

چون از فامیلا ما دندون باکو خوند اومد ایران کار کنه مدرکشو قبول نکردن دوباره نمیدونم امتحان چی باید میداد 

شوهر خواهرم پزشکه اصلا پزشکی اونارو قبول نداره میگه از لحاظ علم و سواد از ایران خیلی پایین ترن اونایی ک ایران نمیتونن قبول شن میرن ترکیه

باشه تو خوبی
نه ديگه اجازه نميدن اونا ك خارج ميخونن بيان پرديساي ايران بايد همونجا درسو تموم كني  همون بنظر ...

من دیدم تو دانشگاه های روسیه و چین میخونن بعد از یکی دو سال میان ادامش رو تو ایران پردیس میخونن مگه برداشتن اینو ؟ 

من دیدم تو دانشگاه های روسیه و چین میخونن بعد از یکی دو سال میان ادامش رو تو ایران پردیس میخونن مگه ...

اره عزیزم ۲/۳ سالی هست قانونش تغییر کرده خداروشکر چون واقعا بی انصافی بود در حق اونایی ک باکنکور رفتن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

تو ایران کنکوراشون برگزار نمیشه  و کنکوراشون با ما فرق داره...واسه هر دانشگاه کنکورش جداست اگ ...

من فکر میکردم تو ایران هم کنکورش برگزار میشه 

مرسی از توضیحاتت عزیزم 💕