aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 عنوان بیکاری 198 بازدید | 17 پست کی میگه تنفر از خانواده غلطه؟! 1401/07/11 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sh___m عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 2778 مگه اینکه دزد و قاچاقچی و هرزه و...باشن غلط نیست «هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
1pesarbatajrobe عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 265 واسه چی شاید برا بعضیا خار داره ببین خب خار داشته باشه .....گل به اون زیبایی هم خارداره ...تو باید قبول کنی هر خوبی یه بدی هم داره بیشتر به خوبیای خانواده فکر کنی حله
aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 مگه اینکه دزد و قاچاقچی و هرزه و...باشن غلط نیست خودخواهنبه بقیه یعنی اطرافیانشون خیلی اهمیت میدن یعنی حاضرن بچه هاشونو قربانی این ادما بکننسر سوزنی به بچه اهمیت نمیدندر کمال پروییم میگن حقمونه من دارم خرجشو میدم پس مالهاینا از دزدو قاچاقچسم بدترن
aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 ببین خب خار داشته باشه .....گل به اون زیبایی هم خارداره ...تو باید قبول کنی هر خوبی یه بدی هم داره ب ... خوبی نداره من بهت قول میدممن بعد شیشسال افسردگی بلاخره بهشون گفتم افسردگی دارمتنها پیامدش این بود که بشینن جلو بقیه بگن دخترما دیوونه شده حبست کنن تو اتاق دیگه اینا ضحاکن
1pesarbatajrobe عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 265 خوبی نداره من بهت قول میدم من بعد شیشسال افسردگی بلاخره بهشون گفتم افسردگی دارم تنها پیامدش این ب ... چند سالته ک ۶سال افسردگی داری
1pesarbatajrobe عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 265 ۲۵ ما هم یه باغ داریم پدر مادرم ۲هفته دوهفته میرن من میمونمو تنهاییام ...تو هم بگرد دنبال یه سر گرمی
aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 ما هم یه باغ داریم پدر مادرم ۲هفته دوهفته میرن من میمونمو تنهاییام ...تو هم بگرد دنبال یه سر گرمی&nb ... من سرگرمی نمیخوام من زندگی میخوام اونم اینورا نیست
1pesarbatajrobe عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 265 من سرگرمی نمیخوام من زندگی میخوام اونم اینورا نیست از زندگی من خوشت میاد بیا جامونو عوض کنیم
aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 از زندگی من خوشت میاد بیا جامونو عوض کنیم بحث اینکه من دنبال زندگیم رفتمولی نفرتی که از این ادما دارم باعث میشه فقط به فکر انتقام باشمهیجوره تو کتم نمیره ادم انقد بی وجود
1pesarbatajrobe عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 265 بحث اینکه من دنبال زندگیم رفتم ولی نفرتی که از این ادما دارم باعث میشه فقط به فکر انتقام باشم هیجو ... این خوبه ک ب فکر خودتی ..فکر نکن فقط خودت مشکل داری ..پس باید یه کم تو زندگی خودخواه باشی ...انتقام هم فقط با پیشرفت گرفتن لذت داره به نظرم
aramona مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 44 این خوبه ک ب فکر خودتی ..فکر نکن فقط خودت مشکل داری ..پس باید یه کم تو زندگی خودخواه باشی ...انتقام ... خیلی ادمای بی وجودینهیچ وقت یادم نمیره چه بلایی سر زندگیم اوردم اونا حتی پشیمونم نیستناز خودم بدم میاد که تو این خانواده بدنیا اومدممن همه چی یادم میمونه این خیلی کار منو سخت میکنه