2777
2789
عنوان

جراحی فک🧐

859 بازدید | 26 پست

کیا انجام دادن؟

بعد از تموم شدن ارتودنسی میشه جراحی فک انجام بدم؟

الانم دکتر بهم گفت اگه میخایی میتونی انجام بدی ولی اشکالی نداره انجام ندی خیلی مشکل نداره یه سانت عقبه فکت

خیلیم میترسم از جراحی چون انگار خیلی سخته ولی دوس دارم فکم بیاد جلو تر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال تروخدا با ورزش فکت رو درست کن 

بنظرم اینایی که میرن جراحی میکنن همه جاشون رو خیلی خیلی صیر و تحمل دارن واقعا چجوری تحمل میکنن خیلی سختههههه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بیخیال تروخدا با ورزش فکت رو درست کن  بنظرم اینایی که میرن جراحی میکنن همه جاشون رو خیلی خیلی ...

اره میدونم خیلیی سخته خودمم همون روزی که بهم گفت اگه دوس داری انجام بده گفتم نه اصلا  دوس ندارم داخل صورتم دس ببرم 

ولی الان یه فیلم از خودم دیدم یجوری افتاده 

با ورزش دادن صورت درس میشه درحد یه سانت بیاد جلو تر؟

اره میدونم خیلیی سخته خودمم همون روزی که بهم گفت اگه دوس داری انجام بده گفتم نه اصلا  دوس ندارم ...

آره درست میشه ماساژ فک باید انجام بدی

چند سالته دقیقا؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

۱۸ راستی صورتم خیلی لاغر شده بنظرت صورتم یکم پر تر بشه تغییری میکنه فک پایینم؟

سنت خوبه زود نتیجه میگیری

اره تاثیر میذاره بستگی داره چه سبکی بهت بیاد

با ورزش ک درست نمیشه چون استخوانه ولی بنظرم عمل نکن،خواهرم عمل کرد فووووق العاده اذیت شد ژل چونه ب ...

با ماساژ درست میشه مامان من نتیجه گرفت سنشم از ایشون خیلی بیشتره بعد چرا ایشون نتیجه نگیره؟ 

۱۸ راستی صورتم خیلی لاغر شده بنظرت صورتم یکم پر تر بشه تغییری میکنه فک پایینم؟

شما باید لیفت گونه انجام بدی لاغری صورتت کامل میره البته پیش یه دکتر خوب 

کارای دکتر اکبری و دیدی؟ جراحی ترکیبی؟ 

میتونی فک و گونه و باهم انجام بدی با یه بیهوشی 

منم 18 سالمه دقیقا بهم گفته باید جراحی فک انجام بدم (عقبه مال منم) مشکل فک هم دارم 

زوده باید بذاری حداقل 20 سالگی 

اشتباه نکن