2777
2789
عنوان

جراحی فک🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 26 پست
استخون ک با ماساژ دادن نمیاد جلو  چی میگی

چیزی رو میگم که ازش سر رشته دارم و تجربش کردم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس آناتومی و... خوندی شما؟  ماساژ فقط رو عضله های صورت تاثیر داره نه استخواااانننن

بله خوندم

عظله یا همون ماهیچه تکیه گاهش بنظر شما کجاس؟ روی اعصاب که نیستش روی استخوانه میشه فک رو جابجا کرد با ماساژ های مخصوص فقط فرو رفتگی ها رو نمیشه برطرف کرد که میشه از فیلر چانه استفاده کرد

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

استخوان تغییری نمیکنه با ماساژ

عزیز،  من خودم تغییر کردم اطرافیانم تغییر کردن با این روش 

منم دارم تجربه ام رو به اشتراک میذارم لزومی نداره همه باهاش کنار بیان و بپذیرنش حداقلش اینه فرد انجام میده اگرم نتیجه ای نگرفت عوارضی براش به وجود نمیاره

اره میدونم خیلیی سخته خودمم همون روزی که بهم گفت اگه دوس داری انجام بده گفتم نه اصلا  دوس ندارم ...

نه استخون فکو  که نمیشه با ورزش کاری کرد اگر مشکلت شدیده ارتوسرجری انجام بده اگر شدید نیست بیخیال چون جراحی پیش دکتر خوب هم هزینه و هم سختی زیادی داره فکر‌کنم الان دیگه حدود ۵۰ ۶۰ خرج بشه

خواهر منم فکش خیلی عقب بود و فک بالاش هم خیلی جلو ارتودنسی کرد و بعدش عمل کاشت پروتز چانه رو انجام داد. هر عملی بلاخره سختی خودشو داره ولی خواهرم از نتیجه خیلی راضی بود. البته از حق نگذریم دکترش هم خیلی خوب بود. یکی از دوستان مون ایشون معرفی کرد و اسمش هم دکتر آرش آذری پور هست. مطبش نبش زعفرانیه خیابون ولیعصر اگر خواستی بگو شماره شو برات بفرستم

با ورزش ک درست نمیشه چون استخوانه ولی بنظرم عمل نکن،خواهرم عمل کرد فووووق العاده اذیت شد ژل چونه ب ...

عزیز من باید فکم را عمل کنم خیلی میترسم خواهرتون مشکلش چی بود؟ چند ساعت تو اتاق عمل بود؟ 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

نه استخون فکو  که نمیشه با ورزش کاری کرد اگر مشکلت شدیده ارتوسرجری انجام بده اگر شدید نیست بیخی ...

منم باید عمل کنم خیلی میترسم دکتر گفته باید عمل کنی همین باید ارتوسرجری انجام بدم 😭😭💔💔💔