2789
عنوان

ادامه تحصیل

623 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

میخواستم یه سوالی بکنم و خواهشمندم کسایی که تو این زمینه آگاهی دارن بهم کمک کنن و منو راهنمایی کنن🥺

آخه این بحث سرنوشتمه

من تا کلاس هشتم (دبیرستان )درس خوندم و الان ۴ ساله که بنا به دلایلی ترک تحصیل کردم

الان میتونم دوباره ادامه تحصیل بدم؟؟؟

شرایطش چه جوریه؟باید برم مدرسه بزرگسالان؟؟

آخه من پرونده مو که تو دبیرستانی که تا کلاس هشتم درس خوندم رو هنوز نگرفتم!!!آیا میتونم پس دوباره تو همون مدرسه کلاس نهم رو بخونم؟؟آیا قبول میکنن؟

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

4 سال که چیزی نیست من خیلی بیشتر از این گپ تحصیلی داشتم.

همونطور که دوستمون گفتن باید برید پرونده تون رو از دبیرستانی که آخرین مقطعتون رو گذروندید بگیرید. بعد یه دبیرستان توی محدوده زندگی تون پیدا کنید که کلاسهای شبانه داشته باشه. ثبت نام کنید البته نیازی به حضور توی کلاسها نیست ولی دوست دارید برید. بعد موقع امتحان برید امتحان بدید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
جز قانون مدرسس دیگه شما سنتون گذشته حتی اگر همون سن باشی اما متاهلم باشی باید بری بزرگسالان 

این قانون که متاهل باید بره مدرسه بزرگسال برداشته شده. بعضی از همکلاسی های مدرسه ما متاهلن اما با ما درس میخونن. 

این قانون که متاهل باید بره مدرسه بزرگسال برداشته شده. بعضی از همکلاسی های مدرسه ما متاهلن اما با ما ...

واقعا؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐