2777
2789

چی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

سلام عزیزم یا گرید آ داریم یا ب یا سی 

آ کیفیتش عالی ب خوب سی هم متوسط اما داشتیم که گرید سی رشدش خوب بوده چند تا جنین داشتین انشاالله که بچسبه به دلت

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یا گرید آ داریم یا ب یا سی  آ کیفیتش عالی ب خوب سی هم متوسط اما داشتیم که گرید سی ر ...

والله برا من نوشت abشاید همون aباشه 

خدا. خیرت بده ج دادی 

ماشاالله هیچ کس ج نداد

والله برا من نوشت abشاید همون aباشه  خدا. خیرت بده ج دادی  ماشاالله هیچ کس ج نداد

ن عزیزم شاید جمع‌شو نوشته چند تا نوشته مقابلش 

عزیزمی که کمترین کاری هست که میتونم انجام بدم انشاالله کی انتقال داری ؟؟

آره عزیزم 😍😍😍 انشاالله که شناسنامه شون و بگیری فکر کنم برا تعداد سلولها اینجوری نوشتن مثلا ۶یا ۸سلولی خوبه وضعشون انشاالله که بارداری موفقی داشته باشی گلم 

آره عزیزم 😍😍😍 انشاالله که شناسنامه شون و بگیری فکر کنم برا تعداد سلولها اینجوری نوشتن مثلا ۶یا ۸س ...

انشاللع خدا خیرت بده گفتنش خوب نیس ولی کل درامد زندگیمون پای دکتر رفت هر چی پول طلا 

خدا به همه بچه بده 

بعدشم به من

انشاللع خدا خیرت بده گفتنش خوب نیس ولی کل درامد زندگیمون پای دکتر رفت هر چی پول طلا  خدا به هم ...

عزیزم با جون و دل درکت میکنم دوبار آی وی اف کردم سه بار انتقال دادم اجاره نشین هم هستیم الان موعدمون کم مونده دنبال خونه هستیم از اینور هم مونده که برم انتقال یا نه امروز هم رفتم یه دکتر تو محل که برام سونو بنویسه سنمو پرسید و گفت دیگه بچه می‌خوایین چیکار دلم خون شد از وقتی برگشتم کارم شده اشک خدا به دل ما نگاه کنه ۱۲سال منتظرم فقط خودش به داد دلمون برسه برا آرامش دلت دعا میکنم برا منم دعا کن دلم آروم بگیره 😘😘🥺🥺🙏🙏

عزیزم با جون و دل درکت میکنم دوبار آی وی اف کردم سه بار انتقال دادم اجاره نشین هم هستیم الان موعدمون ...

ایشالله میشه توکل کن 

خدا به حق فاطمه زهرا دلت و شاد کنه 

منم 6ساله 

در ضمن اون دکتر غلط اضافه کرده مگه همه چی به دکتر 

انشالله میشع 

ایشالله میشه توکل کن  خدا به حق فاطمه زهرا دلت و شاد کنه  منم 6ساله  در ضمن اون دک ...

از دل ماها خبر ندارن که خواهری نمی‌دونن که یه حرف چقد می‌تونه مارو بشکنه 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم انشاالله که روز زایمانت خنده ی از ته دلتو ببینم عزیزم