من یه بار میخواستم با یکی از آشناها حرف نزنم از دور دیدم داره میاد الکی گوشیم گذاشتم جلو گوشم ادا تلفن حرف زدن دراوردم که بگذره بره، همون موقع گوشیم جلو گوشم شروع کرد زنگ خوردن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو اپارتمانمون همسایه روب رویمون دیدم ی گل گذاشته منم هر روز ب اون گله آب میدادم بعد تقریبا یک ماهی میشد دیدم همسایمون اومد گفت این گله مصنوعیه😀😀😀🤭منم گفتم اره میدونم من کنارش یکم دونه پاشیدم ببینم در میاد یا نه ولی فک کنم فهمید من دارم الکی میگم😂
من تو دانشگاه که بودم یه همکلاسی داشتیم که استاد درس خواهرم برای یه رشته دیگه هم بود تو همون دانشگاه و منم نمیدونستم خلاصه یه بار از یه کلاسی رد شدم خواهرمو دیدم توش و دوستاش و همکلاسی خودمم بود پریدم تو کلااس گفتم سلاااااااااااام جطوووورید که دیدم همه شون دارن اشاره میکنن استااااد استااااد سرکلاسه🤣🤣🫠 تازه اونجا فهمیدم استادم هست همکلاسیم و اونم خدا خیرش بده چیزی نگفت منم رفتم بیرون🤣🤣🤚🏻
توی حیاط رو یه چارپایه بلند که وسطش خالی بود موکت گذاشته بودن همینجوری که بعد برش دارن من نمی دونستم،مهمان هم داشتیم همه توی حیاط بودن منم میخواستم با هیجان به جمع ملحق شم از داخل با سرعت دویدم پریدم نشستم رو چارپایه😐دولا رفتم پایین😶همه منهدم بودن از خنده ولی دلشون سوخت نجاتم دادن😁
نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)