beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11866 عنوان پول الکی دادم؟؟🥺 356 بازدید | 19 پست من خیلی قهوه خوردم همیشه عم ترک درست میکنمچند وقته گیرداده بودم به اسپرسو ساز امروز با حقوق یک دوماهم خریدممامانم گف بزار بعدا برای جهازت ولی بازش کردمکلییی عذااااب وجدان دارم جوری که نیم ساعته اشک میریزم 1401/07/10 | 22:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 53968 ول کن اشکال نداره |•همون بگویاسی•| goftino.com/c/xJbnEE |•••| |•••| |•••|
پررررررررى عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 16823 در لحظه زندگى كن ادم از فرادى خودش خبر نداره با دل خوش استفاده كنى ❤️
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99451 بیخی بابا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
شیرین_بانو_۲۳ عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 1934 این خرفا چیه خرج کردی استفاده کن لذتشو ببر نهایت ازدواج کردی ببر خونه خودت
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15863 چه اشکالی داره الان استفاده کنید همونو هم امید به خدا به خونه خودتون ببرید مبارکتون باشه ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
soorinb عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 672 خیلیم کار خوبی کردی. گریه چرا. تو روخدا برا این چیزا به بدنتون غصه و سم ندین
beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11866 دیوونه چرا خیلی هم خوبه حالش و ببر منم بودم میگرفتم اخه وضع مالیمون متوسطه روبع پایینه میگم نکنه چیزای دیگ لارم تر بودیا اینکه بازش نمیکردم برای جهازم
k11osar عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 360 عذاب وجدان برای این داری که از اسپرسو ساز خوشت نیومده یا اینکه بازش کردی؟🫐 برای این همه برای غیر تکراری..
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3523 عزیزم آدم نمیدونه تا کی زنده هست پس بهتره هرچی دلش مبخواد بخره و استفاده کنه پس ازش لذت ببر 😍ایشالا برای جهازت هم مبخری 👌 یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
sunny_sunflower عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 273 واااا چه کاریه بازش کن استفاده کن دلت شادد شه برا خریدنش زحمت کشیدی حالا میخوای بزاریش تاا اوووهه بری سر خونه زندگیت همین الان استفاده کن حالشو ببرفدایی یهه تاار موهات