2777
2789
عنوان

حسرت :)

81 بازدید | 8 پست

‏و چه درد لاعلاجيه اين حسرت به دل موندن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسرت چی؟

اووووه خیلی چیزا 

ولی الان تویه این لحظه حسرت دوباره شنیدن صداشو دارم صدای مهربونش ... کاش عشقمون هیچ وقت تموم نمیشد

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من خودم حسرت ی زندگی عادی دارم .ی خانواده با دوتا بچه کوچیک که سومیش تو راه باشه ی ماشین و ی خونه و کاری که به شدت دوسش داشته باشم و شب تا صبح کار کنم و شب با خستگی بخوابم و ی خونه و رفت و آمد و مهمونی رفتن با خانواده و راسش ی حسرت دیگم اینه دوس داشتم الان ۷۶ سالم بود و ۷۸ سالگی هم میمردم و قبل مرگ به عقب که نگاه میکردم میدیدم تو زندگی آدم خوبی بودم و توانسته بودم آدم های زیادی رو خوشحال کنم و گره های زیادی از زندگی دیگران رو باز کرده باشم و از مردنم راضی باشم 

من خودم حسرت ی زندگی عادی دارم .ی خانواده با دوتا بچه کوچیک که سومیش تو راه باشه ی ماشین و ی خونه و ...

چقدر حرفات رو میفهمم .....

میدونی منم آرزو داشتم تویه یه شهر بزرگ زندگی میکردم یه خانواده خوب داشتم و حداقل تفریحی و دورهمی ...

یکی رو داشتم که عاشقم بود و عاشقش بودم ...

دلمون به کار و پیشرفتمون گرم بود و امید داشتم 

مادرت ؟

نه با مادرم هیچ وقت رابطه ی خوبی نداشتم متاسفانه ...

عاشق یه پسر شدم باهام به شدت مهربون بود رمانتیک گرم صمیمی درکم میکرد احترام همو داشتیم خیلی همه چیز خوب بود ولی شرایط سخت من باعث شد رابطمون تموم بشه چون از یه جا به بعد هیچ جوره نمیشد همو ببینیم ! و همینجوری مفت بزرگترین شانسم رو‌ازدست دادم چون تو شرایط من پیدا کردن یکی مثل اون دیگه محاله