2777
2789

اصلا خوب تمییز نکرد مخصوصا کابینتا رو از کجا میشه یه ادم خوب پیدا کرد همیشه خودم تمییز میکنم اما الان اسباب کشی داریم وقت نمیکنم

همه شون پولکی شدن فقط پول میخوان بدون بازدهی بعدرفتنشون هرجرونگاه میکنی کثیفه متاسفانه وجدان کاری ندارن دیگه😶

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شرکت بگو بیاد میدونی یکی اینجا تاپیک زد یکی از بیرون برد طرف نمیدونم دستش یا پاش شکست رفت از صاحب خونه شکایت بچه ها گفتن می تونه شکایت کنه چون کارکرت بوده باید بیمه میکردی حالا بدبخت واسه یه روز می خواست گفتن شرکت بخاطر همینش خوبه چیزی بشه یقه شمارو نمیگیرن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
همه شون پولکی شدن فقط پول میخوان بدون بازدهی بعدرفتنشون هرجرونگاه میکنی کثیفه متاسفانه وجدان کاری ند ...

این یکی خیلی هم میسابید اما نمیدونم بعدر رفتنش همه جا باز کثیف بود زیر کمد کالینتها روشویی اصلا تمییز نبود

اینجا  تو سایت یکی از خانوما هست کار میکنه حداقل اینجاییم لطفمون به هم برسه کدوم شهری؟؟؟اون خان ...

اخه الان همشون کلی کلاس هم میذارن که خونت چندمتره و از این حرفا

چون از چند سال قبل برای همسرم کار میکرده و نیازمنده زیادتر از عرف بهش میدیم

منم به این خانومه چون گفته بود شوهرش نمیتونه کار کنه  بشتر از رو دلسوزی دادم اما خب کارش خوب نبود

قدر مادرشوهرمو می‌دونم ما طبقه بالا خونشون زندگیم می‌کنیم من و همسرم هردو شاغلیم مادر شوهرم هروز میاد تمام خونه رو برق میندازه بدون اینکه کسی چیزی بگه غیر از اتاق ها میگه اتاقتان حریم خصوصی شماست..

قدر مادرشوهرمو می‌دونم ما طبقه بالا خونشون زندگیم می‌کنیم من و همسرم هردو شاغلیم مادر شوهرم هروز میا ...

دورسرهمچین مادرشوهری بگردواقعا🙂

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤