2777
2789
عنوان

خدایا به کی بگم دردمو به کی بگم

281 بازدید | 11 پست

از مدرسه برگشتم خسته کوقته تا ساعت دو تیم درس میخونم یک ساعتم خونه راهه ساعت سه و نیم خیلی خسته میشم ولی بازم گفتم عیب نداره کار میکنم ولی تا میام خونه اذیتم میکنه ماملنم خیلی از دستش میشینم گریه میکنم میگم دیر رسیدم خونه نتونستم خونه رو مرتب کنم میزنه فوس میده میگه ج نده خیلیی فوش های بد میده بهم لخه من چرا اینقدر بختن سیاهه اخه به خدا دارم با گریه اینارو مینویسم فقط خواستم درد دل کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو اینده ای روشن داری چون خیلی قوی و محکمی🙂❤️

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
فدات شم درکت نمیکنن تو که بهتر میفهمی سخت نگیر حداقل به خودت

عزیزم چطور سخت نگیرم بهم حرفای بد میزنه همه مسرن خونه مادر خوب براشون ناهر اماده میکنه منم میام اینطوری راضی نمیشم از مدرسه برم خونه بازم مرسی عزیزم هم دردری کردی حالم بهتر شد

عزیزم چطور سخت نگیرم بهم حرفای بد میزنه همه مسرن خونه مادر خوب براشون ناهر اماده میکنه منم میام اینط ...

میدونم سخته ولی تو هم هدف داری ایساله به ارزو هات ب سی . قرار نیست که امه مادرها برن بهشت گلم . تو خوب باش تا به واسطه مادرت و خوبی هات عاقبت بخیر بشی

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
مامانت خودش کجاس مگه؟که شما باید کار کنی؟

هیچجا خونه است یک ساعت رفت ابجیمو گذاشت مدرسه اومد گفت خسته شدم ولی این نیس که تنها همیشه اذیتم میکنه سر کار خونه سر درس خوندم میگه بسه همینقدر چرا پول سرویس بدیم صبح ها هم همیشه ناراحتم میکنه میرم مدرسه بعضی وقت دوست دادم تو راه بمیرم بر نگردم اما لیاقت اینم ندارم

هیچجا خونه است یک ساعت رفت ابجیمو گذاشت مدرسه اومد گفت خسته شدم ولی این نیس که تنها همیشه اذیتم میکن ...

آخی عزیزم ناراحت شدم شاید افسردگی داره مامانت 

شاید پدرت اونطور که باید تامین نکرده از نظر روحی

یه کم به دلش راه برو بخاطر خدا صبر کن کوتاه بیا 

امیدت رو بده بخدا همه چیز درس میشه

درعوض ان شا الله یه بخت خییلی خوب نصیبت بشه  الهی