2777
2789
عنوان

درون مامانم

438 بازدید | 44 پست

زمان ازدواج قبلیم وقتی حدودا ۲۰سالم بود یبار شوهرخرابم گفت زمان مجردی از لای سوراخ دیوار پشت بام خونه همسایه رو دید میزده هرهفته رابطه زن و شوهر می‌دیده گفتم چطور وجدانت گذاشت من بودم ی نامه مینداختم تو حیاطمون ک پنجرتون دید داره درستش کنین 

بعدا همونزمان ب مامانم گفتم اینم بگم شوهرسابقم نوه خالمه

مامانم گفت ن حرفت اشتباهه شر میشد من اگ بودم ب بابام میگفتم بیا باهم ببینیم 🤦‍♀️

همش حس میکنم مغز مامانم خ خرابه ولی ازش خرابی ندیدم ولی یبارم گفت ساسی مانکن آهنگ مارمولک خونده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همه آدما ک پیغمبر زاده نیستن شمام زیاد حساس نشو رو حرف مامانت بنده خدا باهات راحت بوده یچیزی گفته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حرف مامانت هم اشتباه بوده .

نکنه دروغ گفته همسرت سابقت ؟ مطمعنی راستشو گفته ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شوهرم خ خراب بود از قبل ازدواجمون 

پس الکی گفته ‌ تو چرا باور کردی ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا فکر میکنی حرفتون درسته چرا تحقیق نمی‌کنید. من موندم که نامه مینوشتی سوراخ درو بگیرین.  شما با چه مدرک تحصیلی  این حرف و زدی مشاوری و روان روانشناسی من ۱۲ سال پای وویسهای دکتر هو لاکویی  بودم ۱۲ سال سایت و میشناسم تو اینستا کلی مشکلات خانمهارو با کمک خودشون حل کردیم نمیتونم ادعا کنم هر وقت گفتن تو ر وان شناس ی گفتم نه

ارشد روانشناسی دارم میخونم گلم

من اولا متوجه نشدم استارتر شمایی والا شیب صحبتهایم. رو ملایم میکردم‌تو ماشینم تابحال پیشنهاد دوستی به خانمها  ندادم  ولی به شما میدم چون  تویه فضای بسته تر بحث یشه بهتره