happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 عنوان خانومای مشهدی دکتر زنان زهره کیخا چند شنبه ها چه ساعتی هس مطب؟ 568 بازدید | 14 پست ؟؟؟؟؟ تو مفتح نوبت دهی حضوری 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃 1401/07/10 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 ندونم زنک میزنم مطب ج نمیده چیکار کنم به نظرت؟ 😩 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
پیر_دیرانی عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 671 اگه باشه که جواب میده مگر اینکه اگه نزدیکی برو ببین بازه یا بسته
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 شاید نیست خب راهم دوره فردا صبح میخوام برم مطبش از کجا بفهمم هس یا نه 😩 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
پیر_دیرانی عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 671 راهم دوره فردا صبح میخوام برم مطبش از کجا بفهمم هس یا نه 😩 چی بگم والا امان از دست منشی ها که جواب نمیدن حداقل رو انسرینگ بزارن که هستیم یا نه
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 چی بگم والا امان از دست منشی ها که جواب نمیدن حداقل رو انسرینگ بزارن که هستیم یا نه خداکنه باشه 😩پریود نشدم 8 روزه زیر شکمم سمت چپ تیر میکشه دلدرد پریودی خفیف هم دارم ولی نمیشم 😩🥺نمیدونم چمه 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
پیر_دیرانی عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 671 من دکتر دادگر میرم امروزم هست اونقدرم شلوغ نیست بعدم شاید حامله باشی
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 خب جای دیگه برو دکتر اخه دکترم همونه سه سال پیش همیشه زیر نظر اون بودم برا چکاپ و اینا امسالم میخوام چند ماه دیک اقدام کنم پریودیم سه ماهه نمیدونم چرا بهم ریختههنو اقدامم نکردیم 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 من دکتر دادگر میرم امروزم هست اونقدرم شلوغ نیست بعدم شاید حامله باشی ادرسش کجاس؟ دکتر خوبیه؟ نه دوروز پیش بیبی گذاشتم منفی بود 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 691 آهان پس دیگه تا شب تلفن بزن شاید برداشت😑😬 باشه مرسی عزیزم 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
پیر_دیرانی عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 671 ادرسش کجاس؟ دکتر خوبیه؟ نه دوروز پیش بیبی گذاشتم منفی بود کلاهدوز ۸ مطبش . من که دارم میرم راضی ام