2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 36 پست
خب بعد الان رابطه ی خودت و شوهرت چطوره؟ زندگیتون چطوره؟ 

از وقتی کلمه ی مامانشو پاک کردم از زندگیمون خدارووووشکر راحتیم

به شوهرم گفتم حتی حق نداری اسمشو پیشم بیاری

مادرش جرئت نداره بهش زنگ بزنه

همه میگن تلافی کن، ولی خب اون با هیچکس در ارتباط نیست، حتی با خواهرش هم قهره، با برادراش و با همهههه ...

از آدمی که. اینقدر بی مهره وبا خانواده. خودشم خوب نیست،انتظار محبت وهمدردی نداشته. باش عزیزم،بذار به حال خودش باشه.

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط باهاش سلام کردم و خداحافظی، اینم بگم که 3 تا دختر داره، دختراش اومدن خونم تسلیت گفتن، خیلی هم با ...

خب ب خواهر شوهرات بگو 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

فک میکنم زیادی حساسی  زیادی دنبال اینی که بقیه بهت توجه کننو فلان  خیلیا همینطورن من خود ...

خب عزیزم این کار اشتباهیه شاید واسه تو اون شخص اهمیتی نداشته باشه ولی واسه اون کسی که صاحب عزاست مهم باشه دیگه تبریک و تسلیت کمترین کاریه که یه آدم میتونه انجام بده 

همه میگن تلافی کن، ولی خب اون با هیچکس در ارتباط نیست، حتی با خواهرش هم قهره، با برادراش و با همهههه ...

خب پ رفتارش با همه اینطوره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ببین پسرا مادرشون هر چی باشه بازم بدش رو نمیگن.

همسر من خیلی پسر خوبیه ولی من اصلا از مادرش خوشم نمیاد هر بار هم که بدی مادرش رو گفتم همسرم نپذیرفت و یه جور ماس مالی کرد . دیگه به این نتیجه رسیدم بالاخره پسرشه و دوسش داره. خودم هم دوری و دوستی رو پیش گرفتم خیلی هم خوبه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم