2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 36 پست

فک میکنم زیادی حساسی 

زیادی دنبال اینی که بقیه بهت توجه کننو فلان 

خیلیا همینطورن من خودمم به کسی تسلیتو تبریک نمیگم مگه اینکه مرروط به پدر مادرش یا یکی از اعصای خانوادش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر اینکه چیزی نمیگه دور مادرش میچرخه، بوسش میکنه و.. 

باشماهم همین رفتارا داره؟ 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
خب رفتارش باهات چطوریه ؟ یعنی با همدیگه معمولی حرف میزنید ولی حتی یه تسلیت بهت نمیگه ؟

فقط باهاش سلام کردم و خداحافظی، اینم بگم که 3 تا دختر داره، دختراش اومدن خونم تسلیت گفتن، خیلی هم باهام خوبن، این نمیدونم چرا اینجوری میکنه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

من یکم قبل داشتم تو یکی از تاپیک ها توضیح میدادم که یه ساله کلا با مادرشوهرم قطع رابطم حتی رنگشم ندیدم شمارشم بلاک کردم

مادرشوهرت نسبت به مادرشوهر من بهتره مادرشوهرم دو ماه اول عقدمون همه کاری میکرد تا میونه ی من و شوهرمو خراب کنه دهاتی صدام میکرد و خیلی کارهای دیگه

شوهرمم هیچی بهش نمیگفت طرفدارش هم بود

هم حال شوهرمو گرفتم هم مادرشوهرمو

تو میتونی رفتارهاشو تلافی کنی اگه از اقوامش فوت کرد بهش تسلیت نگو دقیقا کارهای خودشو تکرار کن

فقط باهاش سلام کردم و خداحافظی، اینم بگم که 3 تا دختر داره، دختراش اومدن خونم تسلیت گفتن، خیلی هم با ...

به خواهرشوهری که میدونی خوبه 

بگو رفتار مادرشون رو

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

فقط باهاش سلام کردم و خداحافظی، اینم بگم که 3 تا دختر داره، دختراش اومدن خونم تسلیت گفتن، خیلی هم با ...

خب شاید بلد نیست و اهمیت نمیده ب این چیزا.‌ دختراش تسلیت گفتن و خونه ت اومدن . بیخیال مادرشوهره

محل سگ بهشون نده و اصلا به روی خودت نیار که فکر نکنن واست مهم بوده کارشون اتفاقا باید یه جوری نشون ب ...

ببین رفتارای اون زیاد برام مهم نیست، الان مهم شوهرمه، که با این رفتاراش پا کرده رو صورت من

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
من یکم قبل داشتم تو یکی از تاپیک ها توضیح میدادم که یه ساله کلا با مادرشوهرم قطع رابطم حتی رنگشم ندی ...

همه میگن تلافی کن، ولی خب اون با هیچکس در ارتباط نیست، حتی با خواهرش هم قهره، با برادراش و با همههههه قطع رابطه کرده، فک کنم بمیرن هم براش مهم نیست

من یکم قبل داشتم تو یکی از تاپیک ها توضیح میدادم که یه ساله کلا با مادرشوهرم قطع رابطم حتی رنگشم ندی ...

خب بعد الان رابطه ی خودت و شوهرت چطوره؟ زندگیتون چطوره؟