2777
2789
عنوان

دیگه بریدم.......

117 بازدید | 30 پست
خیلیییی دلم گرفته حسرت یه بی بی چک مثبت داره داغونم میکنه عین دیوونه ها هرشب توی پیجا و سایتای ناباروریم بچه و خانوم باردار و حبر زایمان و بارداری میشنوم 24 ساعت زارررر میزنم اخه گناهم چیه خسته شدم هر دکتر و دوایی بگید کردم اما نمیشه دلم مامانمو میخواد چقدر زود تنهام گذاشت اگه بود دلداریم میداد تنهام بیکسم خسته اممممم 3 ساله منتظرم اما نمیشه که نمیشه تورو خدا بگید چیکار کنم به آرامش برسم
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بهمتوووون یه نینی خشکللل بده امیدتونو از دست ندین خدا خیللی بزرگه یاامام حسین ترو ب یاس حضرت عباس این منتظرارو ناامید نکن
الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘
واه چرا انقد خودتو اذیت میکنی،مردم ۵ ستل از زندگیشون میگذره میگن بچه نمیخوایم،تو با ۳ سال انقد خودتو باختی؟؟؟؟؟امیدت به خدا باشه،صبور باش.یه روزم تو خبر بارداریتو میذاری توی همون سایتها.مطمئن باش
98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
عزیزم خیلیا این مشکلو دارن بخدا اره حق داری منم تو اقدامم انشالله باردار میشی
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
خوندن این چیزا فقط استرستو بیشتر میکنه اصلا بهش فک نکن یه مدت ببین چی میشه حالا بگو مشکلت چی هست ؟؟
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
من پنج سالجلوگیری کردم بزرگترین حماقت زندگیم بود خاک توسرم اصن ....نه ای وی اف نکردم ای یو ای هم نکردم دکتر بهم پیشنهاد داده چون مشکل از شوهرمه این ماهم قرصاشو بخوره ج نده دکتر میگه ای یو ای ولی نمیرن دیگه بریدم وقتی نمیشه یعنی نمیشه نمیشه بی خیال بود دوستم،خودمو به بی خیالی میزنم ولی هرگی میبینه میگه نی نی نداری؟دیگه وقتشه،نگاهای ادما عوص شده،محرم امسال توی هیئت عمه ام همه یه جوری نگام میکردن،دلم ضعف میره واسه بچه،خیلی دلم گرفته خیلییییییییییییییییییی
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
انشااله که نی نی دار بشی بیای همینجا تعریف کنی برا همه تازه بعدشم خسته بشی کلی غر بزنی امیدت به خدا باشه خدا خیلی رحیمه هیچوقت از کرمش نا امید نشو خیلیا بعداز چندین سال بچه دار میشن اینجوری قدر نینیشونم بیشتر میدونن

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

اگه 23سالته هنوززوده واسه ناامیدی فرصت زیادداری.دنبال آی وی افم باش عزیزم خیلی هام اینجوری بچه دارشدن.به هرحال ازغم وغصه که بهتره نیست.هرراهی که هست وبایدرفت به امیدنتیجه