2777
2789
عنوان

دیگه بریدم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 30 پست
این که میگی یجوری نگاهم میکردن از عصبانیت دیوونه میشم،بعضی عادتهای ما ایرانی ها افتضاحه،یعنی طرف عقلش نمیرسه بچه دار شه خاله خان باجی ها باید یاداوری کنن،کی دست ازین عادتها برداریم الله اعلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه شما هنوز درمان رو شروع نکردی باید مراحل درمان رو بری اول ای یو ای اگر نگرفت ای وی اف . باید مرکز ناباروری برید و درمان جدی رو شروع کنید. زمان رو از دست نده سه سال خیلی زیاده! دیگه صبر بسه برو دنبال درمان اساسی تو یه مرکز ناباروری .
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
من اضافه وزن داشتم دو ماهه 18 کیلو کم کردم ولی بازم نشد که
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
23 سالم نیت 25 سالمه رفتم تحت نظر مرکز ناباروریم اما روحیه ای بردیم روحم داغونه مرسی اومدید دلداریم بدید بقران قسم به همین شبا قسم هرشب 200 تا صلوات به نیت رفع مشکلای همه بچه های نی نی سایت میفرستم دو ساله
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
دماوند جون بچه چند ساله؟ برای دخترت خمیردندون ژله ای میوه ای بگیر که طعمش رو بتونه تحمل کنه، برای پسرت sensikin بگیر. خودتون هم sensi kin استفاده کنید.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!