2789
عنوان

جوش بدن

414 بازدید | 22 پست

سلام روز همگي بخير دوستان كسي پزشك خوب براي پوست در اصفهان سراغ داره معرفي كنه به من؟ پزشكي كه فقط پولكي نباشه و تلكه پول فقط ليزر و اينا پيشنهاد بده. من روي باسنم جوشاي بزرگ ميزنه با اينكه خيلي مراعات ميكنم هم لباس زير نخي هم كليندامايسين ولي خيلي اذيت ميكنه يه دكتر واقعا خوب و كار درست ميخوام ممنون ميشم راهنماييم كنيد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دکتر پوستا همه پولکی شدن برو سنتی طبعتو درست کنه

اخه گفتم اول يه چيزي دارويي كرمي بزنم روش تا بعدم از طريق گياهي يه چيزايي بخورم اگه با هم باشه فكر كنم زودتر جواب بگيرم. يه سالي رفتم پيش گيتي صادقيان يه داروي ساختني داد خدايي عالي شد ولي اين كه ميكم مال 13 سال پيشه الان مسافرته ايران نيست باشه ام حتما پيشنهاد ليزر ميده مثل بقيشون

ولي يه مدته خيلي بدجور شده اصلا بخوام امپولي بزنم روم نميشه بس كه جوش زده البته شبيه سوزه هست بيشتر اكثرا سر نداره چون بيشتر تايم روزم سر كار هستم و نشستم اينم خيلي بيشتر تشديد كرده مشكلم رو

عزیزم من اززمانی که یادم میاد درگیرش:بودم پدرمو دراورد..همه چی هم استفاده کردم ولی هی شروع میشد ازاول.‌تااینکه برحسب اتفاق حساسیت شدید فصلی گرفتم ابریزش بینی وعطسه واینا ..بعدازدارخونه قرص هیدروکسی زین۲۵ گرفتم مصرف کردم آقا یه هفته بعد درکمال ناباوری باسنم شد آیینه 🤩🤩🤩

بعد رفتم گوگل سرچ کردم دیدم بعله این دارو واسه جوشم هست ومن سالها درگیر بودم 

عزیزم من اززمانی که یادم میاد درگیرش:بودم پدرمو دراورد..همه چی هم استفاده کردم ولی هی شروع میشد ازاو ...

باز مصرفش میکنی . با قطع کردنش چی شد . الان چطوره اینه هست 

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.

بعد اين قرص هيدروكسي زين مصرفش چطوري بايد باشه؟ از داروخانه يه پماد گرفتم چون گفت حساسيت استكاكيه در اثر پوشيدن شلوار فرم اداري و صابون براي شستشو ولي اگه بدونم قرصه خوبه استفاده ميكنم

روزي يه دونه؟

نه دیگه نمیخورم ولی خداروشکر همچنان آیینس هرروز میرم ازذوقم نگاه میکمم تو آیینه🤣🤣🤣

بابا تو دیگه کی هستی 😂 شوهرت میبینه تعریف میکنه تو نگاه نکن بده😂

دقيقا همين طوره و واقعا الان ناراحتم اصلا روي باسنم و زيرش همين جور قلمبه قلمبه قرمز شده

شورت نپوش شلوارچسبان نموش زیاد هم نشین ولی دکتر بری ی آمپول چرک خوشکن بزنی و قرص ضد حساسیت مصرف کنی درست میشه . النکه مو نداره نباید زیاد جوش بزنه