2777
2789
عنوان

عکس سونوگرافیم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 38 پست
عزیزم ازدواج دوممه از ازدواج اولم ی پسر ۷ساله دارم توی پستامم در موردش گفتم 

اهان نمیدونستم ....ببخشید چندتا سوال ازتون داشتم از وقتی تاپیک بی بی چک شما رو دیدم هر روز میام مبخونمش آخه منم تنبلی تخمدان دارم و دقیقا دوساله اقدامم برای بچه ی اول ولی نمیشه از وقتی اقدام کردم حجم پریودم کم شد که متوجه شدم تنبلی دارم بعضی ماه ها خونریزی پریودم در حد لکه و بعضی وقتا رنگش به سیاهی میزنه معمولا یک روز خونریزی دارم و بعدش دوسه روز لکه شما هم اینجوری بودین؟خیلی اعصابم رو بهم ریخته پریودم هم که ی مدت ۲۸روزه میشه ی مدت ۳۰روزه ی مدت ۳۵روزه 

لا إله إلّا اللّه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اهان نمیدونستم ....ببخشید چندتا سوال ازتون داشتم از وقتی تاپیک بی بی چک شما رو دیدم هر روز میام مبخو ...

عزیزم منم دوسال و یک ماه اقدام بودم و هر کاری میکردم نمیشد هر ماه هم میرفتم دکتر هی میگفتن تنبلی داری آخرش دیگه نرفتم دکتر نه هزینه ش و داشتم نه انگیزه ش رو هر ماه پریودم کلی عقب میوفتاد میگفتم دیگ این ماه باردارم اما در کمال ناباوری بعد از ۲۰ روز تاخیر دوباره پری میشدم خلاصه ی بار خونریزی شدید ی بار خونریزی سیاه ی بار حجم زیاد ی بار حجم و زمان کم ... دیگ کلافه شده بودم و دکتر هم نمیرفتم تا اینکه خدا کمکم کرد و بعد از دوسال و یک ماه بدون هیچ دارو و دکتری ب لطف خدا باردار شدم و الانم توی هفته ۷ هستم و قلبش هم تشکیل شده من تنها کاری ک این اواخر کردم این بود ک از ته دلم از امام رضا خواستم ک بهم یه بار دیگه یه بچه بده تا غمی ک از دوری پسرم روی دلمه کمی سبک بشه اخه ۴ ساله ک ندیدمش و حضانتش و ازم گرفتن ی شب اینقدر گریه کردم و زار زدم و از امام رضا خواستم ی بار دیگ مادر بشم تا اینکه خدا صدامو شنید و به آرزوم رسیدم تو هم امیدت ب خدا باشه از ته دلت بخواه قول میدم بهت میده ایشالله ک همین جا میای خبر بارداریت رو میدی 

عزیزم منم دوسال و یک ماه اقدام بودم و هر کاری میکردم نمیشد هر ماه هم میرفتم دکتر هی میگفتن تنبلی دار ...

اخ عزیزم بمیرم برای دلت خیلی سخته دوری از بچه 😔انگار تو تاپیک هاتون نوشته بودین سربارداری اولتون هم سه سال طول کشید .....منم از وقتی تاپیک شمارو دیدم انگار ی تلنگری بهم زده شد که چرا من حاجتمو از امام رضا نخواستم واقعا خیلی دلم شسکته خیلی تو شرایط بدی گیر کردم انگار زندگیم داره نابود میشه سر بچه 😔

لا إله إلّا اللّه
سلام عزیزم ن 😔امروز موعدمه خیلی امید داشتم ولی لک دیدم دارم پریود میشم💔😔🥺 شما خوبید نی نی خوبه؟

خوبیم فدات ، غصه نخور ایشالله خدا دامنتو سبز میکنه ، مطمعن باش وقتش که بشه خودش بهت میده عزیزدلم درکت میکنم منم خیلی چشم انتظار بودم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز