2777
2789
عنوان

ازداوج

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 41 پست

بچه دار نمیخواید بشید؟ 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله به مشکل میخورید، اول اینکه خانمهای شاغل حس قدرت طلبی بیشتری دارن، بعد اینکه ده سال از شما بزرگترن، و با توجه به اینکه در حالت عادی خانمها از لحاظ عقلی زودتر به تکامل میرسن ، این خیلی دردسر ساز میشه. و نکته بعدی اینکه از لحاظ مسائل جنسی خانم چند سال بعد تنزل میکنن و نمیتونن نیاز جنسیتون براورده کنن. هرچند که الان بهترین باشن

بله 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

21 بچس😐وقته زن گرفتنت نیست 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
شوهرمم ازش اعتماد به نفسش گرفته شده غصه میخوره تا تقی به توقی میخوره میگه کاش با یکی ازدواج میکرد ...

ببخشید میشه اختلاف سنی خودتون و همسرتون بگید اینجور زندگی که خیلی بده  ولی من اگه ازداوج کردم هیچ وقت تو سر همسرم نمیزنم که تو از من کوچک تر به تظر من سن یه عده

من چکار به حرف مردم دارم

الان میگی وقتی چندسال تو گوشت ی حرفو بزنن تاثیرشو میذاره وقتی ده سال ی حرفو شنیدی توهم زده میشی حرف مردم خیلی کارا کرده 

به نظرمنم ازدواج نکنید دختره گناه داره بعدا هزارتا حرف اول از دیگران آخرشم از شما قراره بشنوه به احتمال زیاد البته

شغل شما چیه؟ تحصیلاتتون چیه؟ تحصیلات ایشون چقدره؟ چرا میخواین ازدواج کنید؟ 

فعلا بیکارم من دارم لیساس الکترونیک ابزار دقیق می گیرم ایشون هم لیسانس پرستاری دارند

نمیدونم ،آدم از آینده خبر نداره، باید قبلش خوب باهم صحبت کنید سنگاتون وا کنین ، فردا روز منم منم نکنه 

و اینکه تا تقی به توقی بخوره ربطش بدن به فاصله سنی 

انشالله هر چی خیره پیش بیاد براتون 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است، عباس معروفی، کتاب سال بلوا